Κερνάει μπύρες τους οπαδούς η Λέστερ!

Κώστας Ζάλιαρης
Κερνάει μπύρες τους οπαδούς η Λέστερ!

bet365

Ένα μικρό «ευχαριστώ» για την τρομερή υποστήριξή τους κι ένα μικρό δωράκι για τις γιορτινές μέρες θα κάνει η διοίκηση της Λέστερ στους οπαδούς της, στον εντός έδρας αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι στις 29 του μηνός!

Ο κόσμος των «αλεπούδων» είναι από τους κυριότερους λόγους της δύναμης που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε παιχνίδι η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι, με τον Ιταλό κόουτς να επισημαίνει ότι δεν θέλει να δει τους οπαδούς να ξυπνούν από το όνειρο που ζουν φέτος και προσπαθεί και ο ίδιος να παρουσιάζει κάθε φορά την ομάδα τόσο ανταγωνιστική, ώστε να κρατηθεί στην κορυφή.

Ενόψει του επόμενου εντός έδρας αγώνα, στις 29 του μηνός με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο «King Power Stadium», όπως ο Ρανιέρι κερνάει πίτσες και κρασί τους ποδοσφαιριστές του κάθε φορά που διατηρούν ανέπαφη την εστία τους, έτσι και η διοίκηση του συλλόγου θα κεράσει και τον κόσμο!

Κερνάει μπύρες τον κόσμο της η Λέστερ. Θα...κεράσει και τη χαρά της νίκης στο «Ανφιλντ»; Σε απόδοση 3.50 στην Sportingbet η νίκη των παικτών του Ρανιέρι .

Όπως έχει κυκλοφορήσει, όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση με τους «πολίτες» ώστε να βοηθήσουν τη Λέστερ να πάρει ακόμα μια νίκη, θα έχουν κερασμένο ένα ποτήρι μπύρα με την είσοδό τους!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα