Μίχελ: «Ο Σαββίδης θέλει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα»

Μίχελ: «Ο Σαββίδης θέλει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα»

Μίχελ:  «Ο Σαββίδης θέλει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα»

Το νέο μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ, o Λούμπος Μίχελ, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην επαγγελματική του καριέρα, αλλά και στα σχέδια του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Σλοβάκος παράγοντας του Δικεφάλου με δηλώσεις μίλησε για τις επαφές που είχε με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και για την απόφασή του να εργασθεί στον ΠΑΟΚ. «Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στην Ελλάδα και συναντήθηκα με τον πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη. Πρόκειται για έναν φιλόδοξο άνθρωπο που έχει αναλάβει την ομάδα εδώ και 4 χρόνια και θέλει να την αναπτύξει περισσότερο. Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε, αλλά ακόμα δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχω συμβόλαιο με τη Σαχτάρ. Μετά τις διακοπές θα ταξιδέψω στην Ελλάδα και θα υπογράψει το νέο συμβόλαιο μου με την ομάδα.

Στην Ελλάδα το πρωτάθλημα εδώ και πολλά χρόνια κυριαρχείται από τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θέλει να φτάσει η ομάδα του σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ έχει έλλειψη από τρόπαια, αφού το τελευταίο του πρωτάθλημα το κατέκτησε το 1985. Δούλεψα για πάνω από εφτά χρόνια στην Σαχτάρ Ντόνετσκ, μία ομάδα που μέσα σε 15 χρόνια έγινε από ένας επαρχιακός ουκρανικός σύλλογος, μία ομάδα με μεγάλη οργάνωση σε υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο κύριος Σαββίδης έψαχνε άτομα που να έχουν εμπειρία σε παρόμοια πρότζεκτ και έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί μου»,

Best of internet