«Σέλτικ, Λάτσιο, Σαμπντόρια και Ολυμπιακός για Μότσινιτς»

Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΜΕΣΟΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ - ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΤΖΕΝΤΗΣ ΤΟΥ

«Σέλτικ, Λάτσιο, Σαμπντόρια και Ολυμπιακός για Μότσινιτς»

Νέα δημοσιεύματα υπήρξαν στην Αγγλία για τον Ιβάν Μότσινιτς και τον Ολυμπιακό. «Δεν είναι ακόμα ώρα αποφάσεων», σχολίασε στο Gazzetta.gr ο μάνατζέρ του.

«Σέλτικ, Λάτσιο, Σαμπντόρια και Ολυμπιακός για Μότσινιτς»
Σύμφωνα με την Daily Record ο Κροάτης μέσος της Ριέκα (σ.σ. μπορεί να παίξει αμυντικός και κεντρικός χαφ αλλά και επιτελικός μέσος) που είναι στόχος της Σέλτικ, βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο των Λάτσιο, Σαμπντόρια και Ολυμπιακού, που είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του (περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ).
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Μότσινιτς αναφέρεται για τον Ολυμπιακό. Ο 22χρονος άσος, που πρόσφατα χρίστηκε διεθνής στο παιχνίδι με τη Ρωσία, είναι ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους του κροατικού ποδοσφαίρου, έχει θεσει ισχυρή υποψηφιότητα για να είναι στην αποστολή για το Euro 2016 και παρακολουθείται ήδη από τους scouts των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.
 
Το Gazzetta.gr μίλησε με τον Ιταλό ατζέντη του Ιβάν Μότσινιτς. «Δεν είναι ακόμα ώρα αποφάσεων για τον Ιβάν. Ξέρω ότι έχει γραφτεί και ο Ολυμπιακός για εκείνον. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με σιγουριά αυτήν την στιγμή Θεωρώ ότι είναι νωρίς για το παραμικρό για τον Ιβάν», ήταν το σχόλιο του Λουίτζι Παουλέτι.

Best of internet