Ρίχνει ξανά... γέφυρες με Σίλβα ο Βιτόρια! (vids)

Ρίχνει ξανά... γέφυρες με Σίλβα ο Βιτόρια! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρίχνει ξανά... γέφυρες με Σίλβα ο Βιτόρια! (vids)

bet365

Ο Στίβεν Βιτόρια διαρρέει στην Πορτογαλία πως θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Μάρκο Σίλβα και ενώ το συμβόλαιό του με την Φιλαδέλφια Γιούνιον εκπνέει άμεσα.

Ο 28χρονος υψηλόσωμος στόπερ είναι ένας παίκτης που είχε στην λίστα του για τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι ο Μάρκο Σίλβα. Ο Στίβεν Βιτόρια είναι ένας παίκτης που ξέρει καλά ο Πορτογάλος τεχνικός, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στην Εστορίλ και ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Μπενφίκα προτού δοκιμάσει την τύχη του στο MLS.

Το συμβόλαιό του με την Φιλαδέλφια Γιούνιον λήγει στις 31/12 και ο ίδιος έχει εκφράσει στους Πορτογάλους την πρόθεσή του να δουλέψει και πάλι με τον Σίλβα, τον οποίο έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Ο Βιτόρια άλλωστε όπου σταθεί και όπου βρεθεί μιλάει με εξαιρετικά λόγια για τον 38χρονο προπονητή, με τον οποίο είχε και καλές και γεμάτες χρονιές.

Με την ομάδα της Φιλαδέλφεια ο δεξιοπόδαρος Βιτόρια -που η βασική του θέση είναι κεντρικός αμυντικός- είχε 18 συμμετοχές και έβαλε και 1 γκολ. Ο Στίβεν Βιτόρια -που είναι κάτοχος πορτογαλικού και καναδικού διαβατηρίου- ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Πόρτο και έχει παίξει και σε άλλες ομάδες της Ιβηρικής πλην των Πόρτο και Μπενφίκα (σ.σ. ενώ ήταν και στην β' ομάδα της Μπενφίκα). Υπήρξε διεθνής στις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας. Ο Σίλβα πάντως εφόσον κριθεί πως πρέπει οριστικά να αποκτηθεί στόπερ, θα επιστρατεύσει ξανά τις πορτογαλικές επιλογές του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα