Φιλικό με την Φιορεντίνα κλείνει ο Παναιτωλικός!

Gazzetta team
Φιλικό με την Φιορεντίνα κλείνει ο Παναιτωλικός!

bet365

Να γιορτάσει τα 90α γενέθλιά του με την Φιορεντίνα θέλει ο Παναιτωλικός!

Για να γιορτάσει τα 90α του γενέθλια προετοιμάζεται ο Παναιτωλικός, με την διοίκηση της ομάδας να επιχειρεί το... μεγάλο κόλπο, φέρνοντας για φιλικό στο Αγρίνιο την Φιορεντίνα. Οι «βιόλα», που επίσης έχουν ιδρυθεί το 1926, είναι οι εκλεκτοί για το εορταστικό παιχνίδι, αν και η περίπτωση αυτή,μόνο εύκολη δε θεωρείται. Όπως αναφέρει και το «agrinio-sports» που... έβγαλε το θέμα, η μη ύπαρξη αεροδρομίου και το κακό οδικό δίκτυο, αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες, όμως η επικοινωνία των δύο διοικήσεων είναι καλή και αυτό μπορεί να δώσει ελπίδες.

Η διοίκηση είναι σε συναντήσεις με τον Παναιτωλικό, όμως οι παίκτες της Φιορεντίνα επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την Παλέρμο για την Serie A. Σε απόδοση 1.83 στην Sportingbet η νίκη των «βιόλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα