Τεράστια διάκριση για παίκτη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Τεράστια διάκριση για παίκτη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Gazzetta team
Τεράστια διάκριση για παίκτη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

bet365

Ο Άγγελος Άσσος από τη Σχολή του Ολυμπιακού στην Πάφο, αναδείχθηκε τρίτος στη Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα Νέων στην Κορέα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και οι δηλώσεις του Άγγελου Άσσου στο Olympiacos.org:

Τα παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού δεν διακρίνονται μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και στα μαθήματα! Πρώτα καλοί μαθητές και άνθρωποι και μετά καλοί ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι το ζητούμενο στις Σχολές μας. Τρανό παράδειγμα είναι ο ποδοσφαιριστής της Σχολής μας στην Πάφο της Κύπρο, ο Άγγελος Άσσος.

Ο 17χρόνος ποδοσφαιριστής που είναι και αρχηγός στην ομάδα της Σχολής μας και μαθητής της Α' Λυκείου στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην 12η Διεθνή Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων (IJSO) η οποία διεξήχθη στο Νταεγού της Κορέας από τις 2 έως τις 11 Δεκεμβρίου και μιλάει στο olympiacos.org για την μεγάλη του επιτυχία αλλά και την αγάπη του, τον Ολυμπιακό.

-Άγγελε συγχαρητήρια για την μεγάλη σου επιτυχία. Πως πήγες στην Κορέα και που διαγωνίστηκες;

"Μετά από σχετικούς διαγωνισμούς του Υπουργείου Παιδείας επελέγησα μαζί με άλλα 5 παιδιά να εκπροσωπήσω την Κύπρο στη 12η Διεθνής Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων (IJSO) 2015. Ο διαγωνισμός αυτός είναι παγκόσμιος και διεξήχθη στο Daegu της Κορέας μεταξύ 2-11 Δεκεμβρίου 2015. Στην εν λόγω Διεθνή Ολυμπιάδα Επιστήμης Νέων έλαβαν μέρος γύρω στις 40 χώρες. Τα μαθήματα που διαγωνιστήκαμε ήταν η Φυσική, η Χημεία και η Βιολογία"..

-Πόσα χρόνια είσαι στη Σχολή του Ολυμπιακού στην Πάφο;

"Πέντε χρόνια".

-Φυσικά θα είσαι και Ολυμπιακός.

"O Ολυμπιακός είναι η αγαπημένη μου ομάδα από τότε που ήμουν μικρός.Είναι αδιαμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και μας χάρισε πολλές χαρές και συγκινήσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.Στην ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς αναπτύχθηκα ως ποδοσφαιριστής και έμαθα όσα ξέρω σήμερα. Ο Ολυμπιακός και γενικά το ποδόσφαιρο είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου".

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής;

"Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Φορτούνης. Είναι Έλληνας, αγαπά την ομάδα, είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και καταθέτει ψυχή στο γήπεδο".

-Εσύ σε ποια θέση παίζεις;

"Αγωνίζομαι ως κεντρικός αμυντικός αλλά και ως αμυντικό χαφ".

-Πως μπορείς να συνδυάζεις με τόση επιτυχία τα μαθήματα σου και το ποδόσφαιρο;

" Εύκολα μπορεί να γίνει αυτό αν αγαπάς και τα δυο . Το θέμα είναι να κάνεις κάτι που σου αρέσει και σ'ευχαριστεί και να νιώθεις ότι έχεις ανάγκη να το κάνεις . Με τη θέληση όλα γίνονται".

-Τα σχέδια σου για το μέλλον...

"Θα ήθελα να σπουδάσω κατι που να έχει σχέση με μαθηματικά, πληροφορική και φυσική καθώς αυτά ειναι τα αγαπημένα μου μαθήματα.Εννοείται όμως οτι θα συνεχίσω να αθλούμαι και να παίζω ποδόσφαιρο καθώς αυτό με βοηθά να χαλάρωνω και να ξεκουράζομαι".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα