Λούμπος Μίχελ: Οργάνωσέ το…

Λούμπος Μίχελ: Οργάνωσέ το…

Λούμπος Μίχελ: Οργάνωσέ το…

Πανηγυρίζουν Μακ και Σάμπο! Θα πανηγύριζε κι ο Ρατς, αν είχε μείνει, για την ενεργή εμπλοκή του Λούμπος Μίχελ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε ποιο ρόλο; Οργανωτικό…

Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Σλοβάκοι γαρ, είδαν έναν συμπατριώτη τους να μπαίνει στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, ενώ ο Ρουμάνος πρώην αμυντικός του «Δικεφάλου» είχε συνυπάρξει για πολλά χρόνια με τον 47χρονο πρώην διαιτητή στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η επιλογή του Μίχελ ή Μίχαελ, όπως λέει ότι είναι η σωστή αναφορά του επιθέτου του, φέρει την υπογραφή του Ιβάν Σαββίδη. Αυτός μιλάει εδώ και σχεδόν τρία χρόνια μαζί του, αυτός αποφάσισε την ενεργή παρουσία του στο Δ.Σ. της ΠΑΕ. «Ο Λούμπος βοηθάει την ομάδα με τις γνωριμίες του εδώ και τρία χρόνια», ακούστηκε να λέει κατά τη διάρκεια του άτυπου διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας.

Ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι θα έρθει, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, για μόνιμη εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη, επισήμως έχει αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις της ομάδας, ενώ αν και θα ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν θα μπλέκεται τόσο με την καθημερινότητα και το στήσιμο της ομάδας, όσο με την οργάνωσή της σε όλα τα επίπεδα.

Στη Σαχτάρ περνούσαν από τα χέρια του οι επαφές σ' όλα τα επίπεδα με την ΟΥΕΦΑ, η επιλογή προπονητικού κέντρου στην Ευρώπη για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, τα διεθνή φιλικά παιχνίδια κ.α., κάτι που μπορεί πολύ άνετα να τα κάνει και στον ΠΑΟΚ. Μέχρι εκεί. Με τις μεταγραφές το πιο πιθανό είναι να μην ασχοληθεί, άλλωστε είναι ένα κομμάτι που θα πρέπει να «τρέξουν» ο Φρανκ Αρνεσεν και ο Νίκος Βεζυρτζής, που θα έχει τον τελευταίο λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Μ’ άλλα λόγια; Δεν θα αποφασίζει, πλέον, μόνος του ο Δανός αθλητικός διευθυντής, όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι.

Best of internet