ΠΑΟΚ: φιλικό και μουσείο για τα 90 χρόνια

ΠΑΟΚ: φιλικό και μουσείο για τα 90 χρόνια

ΠΑΟΚ: φιλικό και μουσείο για τα 90 χρόνια

Το 2016 είναι «η χρονιά του ΠΑΟΚ», σύμφωνα και με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος άναψε το «πράσινο φως» για όλες σχεδόν τις εκδηλώσεις εντός του Νέου Έτους.

Ο ιδιοκτήτης του «Δικεφάλου», κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, συναντήθηκε με την επιτροπή, που έχει συσταθεί, για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ. Είδε με ενδιαφέρον όλες τις προτάσεις, που κατατέθηκαν, συμφώνησε ώστε να πραγματοποιηθούν πολλές και διαφορετικές εκδηλώσεις, από το ξεκίνημα του 2016 και για τους επόμενους μήνες, με την κεντρική εκδήλωση εορτασμού να γίνεται μέσα στον Απρίλιο, ενώ έδειξε ξεχωριστό ενδιαφέρον για την προοπτική δημιουργίας ενός ασπρόμαυρου μουσείου στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η δημιουργία μουσείου δεν μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγους μήνες, αλλά ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να είναι σε θέση μέσα στο 2016 να ανακοινώσει την έναρξη δημιουργίας του.

Εντός του 2016 θα γίνουν διάφορες δράσεις, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και το PAOK Action, ενταγμένες στο πρόγραμμα εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του Συλλόγου, όπως επίσης θα υπάρχουν κι άλλες ενέργειες που θα συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Στα σκαριά είναι μεγάλο φιλικό παιχνίδι στην Τούμπα με την επιτροπή να «ρίχνει στο τραπέζι» τα ονόματα των Μίλαν, Άγιαξ, Νάπολι, ομάδων που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ στα κύπελλα Ευρώπης.

Σε εξέλιξη είναι το ντοκιμαντέρ με την ιστορία του ΠΑΟΚ, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Νίκος Τριανταφυλλίδης, ενώ αναμένονται και διάφορες επετειακές εκδόσεις. 

Best of internet