Στραματσόνι: «Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα;»

Στραματσόνι: «Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα;»

Στραματσόνι: «Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα;»

Ο Αντρέα Στραματσόνι ήταν έξαλλος με την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στην Κομοτηνή και τα έψαλλε σε όλους για την εικόνα της ομάδας στα αποδυτήρια.

Ο Ιταλός έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο απ' αυτό που είχαν δει μέχρι τώρα οι παίκτες του Τριφυλλιού, μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, αφού ήταν εκνευρισμένος από την εικόνα που παρουσίασαν στον αγωνιστικό χώρο.

«Νομίζατε ότι ήρθαν τα Χριστούγεννα; Μερικοί φύγατε διακοπές πριν την ώρα σας. Πού είχατε το μυαλό σας; Δεν ξέρετε ότι αν δεν παίξετε ποδόσφαιρο, δεν νικάτε; Πώς το σκεφτήκατε; Θεωρώ αυτονόητο ότι αντιμετωπίζετε κάθε ματς ως επαγγελματίες, αλλά απόψε δεν το κάνατε. Εκπροσωπείτε τον Παναθηναϊκό, ακόμα και όταν δεν έχετε καλή απόδοση, οφείλετε να παρουσιάζεστε σοβαροί. Η ομάδα βελτιωνόταν σταθερά από παιχνίδι σε παιχνίδι και μέσα σε τέσσερις μέρες, αυτή η εντύπωση διαλύθηκε. Δύο ματς έμειναν για το 2015 και με τον τρόπο που παρουσιαστήκαμε, κάναμε βήματα προς τα πίσω. Δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο» φέρεται να είπε ο «Στράμα» στους παίκτες του σύμφωνα με τη Live Sport.

Best of internet