Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, εγώ θέλω να παίζω»

Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, εγώ θέλω να παίζω»

Ο Άλαν Πουλίδο... χτύπησε ξανά με δηλώσεις του από το Μεξικό για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Τι τόνισε για τον Ολυμπιακό και την συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας.

Πουλίδο: «Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω, εγώ θέλω να παίζω»

«Ο Ολυμπιακός θέλει να μείνω. Αυτό μου έχουν πει όμως εγώ θέλω να παίζω», ήταν η επισήμανση του Πουλίδο που από την στιγμή που βρέθηκε στο Μεξικό μιλάει διαρκώς στα media της χώρας.

«Έχω μιλήσει με την ομάδα του Ολυμπιακού. Μου εξήγησαν το πλάνο τους και το τι θέλουν από μένα στο μέλλον. Εγώ τους ξεκαθάρισα πως θέλω να αγωνίζομαι, κάτι που δεν γίνεται τώρα. Μίλησα και με τον πρόεδρο της ομάδας. Μου είπαν πως πρέπει να περιμένω. Εγώ θα ήθελα είτε να με αφήσουν να παίξω αλλού είτε να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Τώρα είμαι με την οικογένειά μου ξανά στο Μεξικό. Θα δούμε. Εγώ πάντως πήρα την πρωτοβουλία να τους πω να με δώσουν δανεικό», σχολίασε επίσης.

Ο Άλαν Πουλίδο επανέλαβε πως έχει προτάσεις από την Ευρώπη αλλά και από το Μεξικό αλλά και την προτίμησή του σε Τσίβας. Τα στελέχη της Τσίβας από την άλλη υποστηρίζουν πως τα έχουν βρει με την... Τίγκρες για τον παίκτη και ότι εάν ο Πουλίδο αποδεχθεί πως ανήκει στην Τίγκρες θα γίνει το deal... 

Best of internet