Super League ή Μεξικό για Πουλίδο

Super League ή Μεξικό για Πουλίδο

Δημήτρης Τομαράς
Super League ή Μεξικό για Πουλίδο

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο εδώ και δέκα μέρες είχε αρχίσει το... ψάξιμο για ομάδα σε Ελλάδα ή Μεξικό. Σύμφωνα με πληροφορίες άλλαξε και ατζέντη.

Ο Πουλίδο δήλωσε στα μεξικανικά media πως θα ήθελε να παίξει ξανά στην χώρα του ενώ το ίδιο είχε αναφέρει και σε μία συνομιλία του στα social media.

Υπάρχει επίσης και το εξής δεδομένο: ο Άλαν Πουλίδο εδώ και δέκα ημέρες είχε αρχίσει να... ψάχνεται για τον επόμενο σύλλογό του, βλέποντας πως πολύ δύσκολα θα έβρισκε χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό με αυτές τις συνθήκες.

Είχε στο μυαλό του πως το προτιμότερο ήταν να βρει ομάδα και να φύγει και όχι να μείνει και να... παλέψει και άλλο για να πετύχει στον Ολυμπιακό. Οι τελευταίες πληροφορίες τον θέλουν μεταξύ Super League και Μεξικού.

Ο Άλαν Πουλίδο θα ήθελε να μείνει στην Ελλάδα και ενώ έγιναν και επαφές με ομάδες της Super League. Συζητήσεις υπήρξαν και με συλλόγους στο Μεξικό ενώ το τελευταίο διάστημα ο παίκτης δεν συνεργάζεται πια με τον Έλληνα ατζέντη που είχε. Και λόγω διαφορών φιλοσοφίας και εξαιτίας άλλων παραμέτρων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα