Δύο... κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη!

Δύο... κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη!

Νίκος Αθανασίου
Δύο... κούκοι δεν φέρνουν την άνοιξη!

bet365

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό, με τους Κάρλος Ζέκα και Νίκο Καρέλη να ξεχωρίζουν μέσα στην γενική μετριότητα. Οι αριθμοί επιβεβαιώνουν την προσφορά τους

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Σε αυτά τα 14 ματς(το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίθηκε στα χαρτιά υπέρ των ''ερυθρολεύκων'' και αναμένεται το αποτέλεσμα της έφεσης) οι μόνοι που έχουν ξεχωρίσει μέσα στην γενική μετριότητα, είναι ο Κάρλος Ζέκα και ο Νίκος Καρέλης. Αμφότεροι είχαν καλή απόδοση στα περισσότερα ματς, γεγονός που πιστοποιεί και η στατιστική υπηρεσία.

Ο Ζέκα είναι πρώτος στην «πράσινη» αξιολόγηση με 251 πόντους και τον ακολουθεί ο Έλληνας στράικερ με 213. Ο Πορτογάλος μέσος είναι ο κορυφαίος «κλέφτης» του πρωταθλήματος με 50 και ο πρώτος πασέρ της ομάδας του με 178.

Ο «Κάρε», από την πλευρά, του έχει σκοράρει 8 φορές είναι με... διαφορά ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού και ο τρίτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα πίσω από Φορτούνη και Γιάννου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα