Ο ρόλος των Μίχελ - Κούδα και το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο ρόλος των Μίχελ - Κούδα και το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο ρόλος των Μίχελ - Κούδα και το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

bet365

Στο νέο διευρυμένο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Λούμπος Μίχελ αναλαμβάνει τις διεθνείς σχέσεις, ενώ ο Γιώργος Κούδας αναλαμβάνει χρέη συμβούλου του Ιβάν Σαββίδη.

Με την είσοδο του Νίκου Βεζυρτζή, την επιστροφή του Ηλία Γεροντίδη και την παρουσία από σήμερα των Λούμπος Μίχελ και Αρτούρ Νταβιντιάν, το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι οκταμελές, ενώ συνεχίζεται να αναζητείται ο νέος τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Ο Σλοβάκος πρώην ρέφερι θα αναλάβει το κομμάτι των Διεθνών Σχέσεων της εταιρίας και αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το αγωνιστικό τμήμα, ενώ ο Ρώσος στενός συνεργάτης του Ιβάν Σαββίδη, θα ενισχύσει τον τομέα της οικονομικής και εταιρικής ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και θα είναι πιο κοντά στη Μαρία Γκοντσάροβα.

Τι γίνεται με τον Γιώργο Κούδα, ο οποίος δεν μπήκε στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ; Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τη Μικράς Ασίας θα έχει στενή σχέση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, αποτελώντας έναν από τους συμβούλους του, όπως είχε συμβεί στο παρελθόν και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Αυτό ξεκαθαρίστηκε μετά και την σημερινή συνάντηση που είχε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη, παρουσία και του Νίκου Βεζυρτζή, ο οποίος επίσημα, πλέον, έχει ενεργό ρόλο στο αγωνιστικό τμήμα.

Αντίθετα, ο Γιώργος Κούδας θα συμβουλεύει τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ σε πολλά από τα ποδοσφαιρικά ζητήματα, που θα προκύπτουν, με την εμπειρία και την γνώση που διαθέτει από το ποδόσφαιρο, ακόμη και σε θέματα που αφορούν τις ακαδημίες της ομάδας.

«Το μέγεθος της προσωπικότητας και της προσφοράς του κ. Κούδα δεν αποτυπώνονται με λέξεις και η συμβολή του θα είναι καθοριστική για να ενώσει όλες τις δυνάμεις της οικογένειας κάτω από την αγάπη για το Σύλλογο και τη γνώση του τι πρεσβεύει αυτός. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον ΠΑΟΚ η ενεργή πλέον συμμετοχή του Γιώργου Κούδα στην μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας», αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, όπως διαμορφώθηκε μετά τη σημερινή έκτακτη Γ.Σ. έχει ως εξής:

Ιάκωβος Αγγελίδης – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Νικόλαος Βεζυρτζής – Αντιπρόεδρος

Χρυσόστομος Γκαγκάτσης – Αντιπρόεδρος

Maria Goncharova – Μέλος

Δημοκράτης Παπαδόπουλος – Μέλος, Εκπρόσωπος Α.Σ. ΠΑΟΚ

Ηλίας Γεροντίδης – Μέλος

Λούμπος Μίχελ – Μέλος

Αρτούρ Νταβιντιάν – Μέλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα