Ουάρντα: «Ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου»

Δημήτρης Τομαράς
Ουάρντα: «Ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου»

bet365

Ο Ουάρντα εξήγησε μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή τον λόγο που ξέσπασε σε κλάματα μετά το 1-0 στο γήπεδο του Παναιτωλικού. Τι είπε ο Μαρκόφσκι.

«Ήταν ένα από τα καλύτερά μας παιχνίδια. Όλη η ομάδα δούλεψε πολύ καλά. Είναι ένα καλό δώρο για τα Χριστούγεννα. Προσωπικά είχα ένα πρόβλημα και ήταν άσχημο αυτό. Ήταν κάτι που βγήκε από μέσα μου και έκλαψα. Τώρα τελείωσε..», τόνισε ο Αιγύπτιος άσος.

Ο Μαρκόφσκι από μέρους του σχολίασε: «Χαρήκαμε το ποδόσφαιρο. Παρότι είχαμε άγχος, μπήκαμε όπως έπρεπε. Μας βοήθησε και η αποβολή. Βγάλαμε μεγάλη ποιότητα και είμαι βέβαιος πως στον δεύτερο γύρο θα πάμε ακόμη καλύτερα. Όλη την εβδομάδα σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη. Ξέραμε πως αν μπούμε όπως έπρεπε θα πάρουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε η αποβολή, αλλά ορισμένς φορές μία αποβολή μπορεί να κάνει έναν αντίπαλο να είναι πιο μαζεμένος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα