Ατρόμητος: «Δεν έπεσε φωτοβολίδα ευθείας βολής»

Ατρόμητος: «Δεν έπεσε φωτοβολίδα ευθείας βολής»

Ατρόμητος: «Δεν έπεσε φωτοβολίδα ευθείας βολής»

Ο Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα όσον αφορά τις φωτοβολίδες που έπεσαν από τους φίλους της ομάδας στο γήπεδο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Διαπιστώνουμε λίγες ώρες μετά τον αγώνα της ομάδας μας με τον Πανιώνιο την αγωνιώδη προσπάθεια οπαδικών και «κατευθυνόμενων» αθλητικών ιστοσελίδων να συσχετίσουν για τους δικούς τους προφανείς λόγους, τα επεισόδια που έγιναν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με κάποια ατυχή και μεμονωμένα περιστατικά που κακώς έλαβαν χώρα στο γήπεδο Περιστερίου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος διευκρινίζει καταρχάς ότι δεν επικροτεί και ούτε αποδέχεται παραβατικές συμπεριφορές, το έχει δείξει άλλωστε με τη διαδρομή της.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα επιτρέψουμε να γινόμαστε μέτρο σύγκρισης από εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς.

Στο χθεσινό παιχνίδι αφενός δεν ρίχθηκε καμία φωτοβολίδα «ευθείας βολής» και αφετέρου οι όποιες κροτίδες/πυρσοί που κακώς επαναλαμβάνουμε έφυγαν από χέρια φιλάθλων μας, έπεσαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και δεν είχαν σκοπό να τραυματίσουν ή να χτυπήσουν αντίπαλο ποδοσφαιριστή.

Ουδέποτε κινδύνευσε λοιπόν η σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή του αντιπάλου, ουδέποτε διαταράχθηκε το αίσθημα ασφάλειας του αγώνα!.

Η μια συγκεκριμένη φωτοβολίδα/καπνογόνο που αναφέρει μετά επιτάσεως αθλητική ιστοσελίδα, έπεσε στο κενό σημείο της Θύρας 6 του γηπέδου μας που είναι κενή και δεν χρησιμοποιείται, στο πλαίσιο των πανηγυρισμών μετά την επίτευξη του γκολ στο 88’.

Απορούμε μάλιστα πως και από ποιον διέρρευσε η έκθεση του Παρατηρητή Αγώνα αλλά και αν πράγματι γίνεται αναφορά στην συγκεκριμένη φωτοβολίδα/καπνογόνο.

Η όποια λοιπόν στοχευμένη προσπάθεια γίνεται με αφορμή τα μεμονωμένα περιστατικά που συνέβησαν στο γήπεδο μας στερείται λογικής κι επιχειρημάτων.

Η κάθε ΠΑΕ οφείλει να κοιτάει «τα του οίκου της» και να μην ασχολείται με τις άλλες ομάδες. Τουλάχιστον εμείς αυτό πράττουμε!

ΥΣΤ: Όσον αφορά τις παραβατικές συμπεριφορές μικρού αριθμού φιλάθλων μας εντός των ημερών θα ενημερώσουμε για τις κινήσεις και τα μέτρα που θα πάρει η ΠΑΕ Ατρόμητος ώστε να τις απομονώσει τελείως».

Best of internet