Ζητά εξηγήσεις για τις φωτοβολίδες στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Ζητά εξηγήσεις για τις φωτοβολίδες στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός

bet365

Εξηγήσεις τόσο από τον υφυπουργό Αθλητισμού όσο και από τη Superleague αναμένεται να ζητήσει ο Παναθηναϊκός για τη μη διακοπή της αναμέτρησης στο Περιστέρι, παρά τη ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού, θα απευθυνθούν στον Σταύρο Κοντονή και τους αρμόδιους στη λίγκα, προκειμένου να ζητήσουν εξηγήσεις για το λόγο που δεν διεκόπη το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Πανιώνιο, παρά τη ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν για τον ίδιο λόγο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο μάλιστα δεν ξεκίνησε ποτέ και σύμφωνα με το Goal, θα ζητηθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για την αντιμετώπιση ίδιων γεγονότων «με δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα