Ουζουνίδης: «Είμαι περίεργος τι θα γινόταν αν σκοράραμε»

Gazzetta team
Ουζουνίδης: «Είμαι περίεργος τι θα γινόταν αν σκοράραμε»

bet365

Αιχμές κατά των διαιτητικών αποφάσεων στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ξεκαθάρισε ότι δεν χρειάζεται στενοχώρια, δηλώνοντας ικανοποιημένος από την προσπάθεια.

«Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ. Πολλές, όμως, οι αμφισβητούμενες φάσεις εναντίον μας. Το ενδιαφέρον θα ήταν να είχαμε βάλει γκολ. Είμαι περίεργος τι θα γινόταν» δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών, προσθέτοντας: «Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν πολλά μέσα στο γήπεδο και με διάθεση και θέληση προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι. Δεν μπορεί να συνεχιστεί, όμως, αυτό το πρόγραμμα. Δεν γίνεται όλες οι αμφισβητούμενες φάσεις να είναι ανάποδες. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ελπίζω να έχουμε ανάλογη πορεία και στο δεύτερο γύρο. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Ατρόμητο και σε όλους καλές γιορτές».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Αν πετυχαίναμε κάποιο γκολ, θα είχαμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα κερδίζαμε. Είχαμε δοκάρι, ευκαιρίες με τους Μπουμάλ και Βιγιάλμπα. Η μπάλα, όμως, δεν μας έκανε το χατίρι. Οι παίκτες μου προσπάθησαν. Δεν είναι καιρός τώρα για να στενοχωριόμαστε, πλησιάζουν γιορτές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα