Ακολουθεί ο Ιμπραΐμ στη Βέροια

Ακολουθεί ο Ιμπραΐμ στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ακολουθεί ο Ιμπραΐμ στη Βέροια

bet365

Ο Ιμπραΐμ θα είναι πιθανότατα ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου, μετά τον Μερεμπασβίλι και λογικά τον Αμπντούν.

«Κάποιοι παίκτες «ονόματα» ήρθαν μόνο για να παίζουν βασικοί, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ομάδα. Ωστόσο τους τρεις αυτούς μήνες τους δώσαμε πολλές ευκαιρίες για να δείξουν ότι αξίζουν να μείνουν στην ομάδα, αλλά δεν τα κατάφεραν», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Γεωργιάδης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός της Βέροιας προανήγγειλε αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, ενώ με τα λεγόμενά του... φωτογράφισε τους Τζαμέλ Αμπντούν και Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ. Για τον Αλγερινό είχε διαψευστεί ότι θα αποτελούσε παρελθόν, καθώς τα σενάρια υπήρχαν εδώ και αρκετό καιρό, όμως οι σχέσεις του με τον προπονητή δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Το ίδιο ισχύει και για τον Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ και όλα δείχνουν ότι θα είναι ο επόμενος που θα περάσει την πόρτα της εξόδου του συλλόγου της Ημαθίας, ύστερα από τον ήδη αποχωρήσαντα Γκιόργκι Μερεμπασβίλι και λογικά τον Αμπντούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα