ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

Σύσκεψη του ΔΣ είχαμε στον ΠΑΟΚ, με παρόντες τους Τούντορ, Άρνεσεν, που έκαναν τον απολογισμό του πρώτου γύρου και έθεσαν ως στόχο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (19/12) παρουσία των Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν. Έγινε μία ανάλυση του πρώτου εξάμηνου από τον Κροάτη τεχνικό και τον Δανό αθλητικό διευθυντή και ανέλυσαν τα λάθη που έχουν γίνει και δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για το πώς θα μπορέσει να βελτιωθεί αγωνιστικά και να τερματίσει στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και στην πρώτη στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι στόχοι που έχει θέσει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού θεωρεί ότι μόνο έτσι θα είναι πετυχημένη η χρονιά.

Ακόμη, μίλησαν για θέματα μεταγραφικά, για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφές και πόσες θα κάνει τον Γενάρη. Ο Νίκος Βεζυρτζής ήταν παρών και αυτό ως μέλος του ΔΣ και μάλιστα θα ξεκαθαριστούν τη Δευτέρα (21/12) οι ρόλοι του καθενός στη διοίκηση. Το ΔΣ Ξεκίνησε μετά το τέλος της προπόνησης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και αφού η αποστολή πήγε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Best of internet