ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: «Στόχος το Τσάμπιονς Λιγκ και ο τελικός του Κυπέλλου»

bet365

Σύσκεψη του ΔΣ είχαμε στον ΠΑΟΚ, με παρόντες τους Τούντορ, Άρνεσεν, που έκαναν τον απολογισμό του πρώτου γύρου και έθεσαν ως στόχο τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον τελικό του Κυπέλλου.

Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγινε το Σάββατο (19/12) παρουσία των Ιγκόρ Τούντορ και Φρανκ Άρνεσεν. Έγινε μία ανάλυση του πρώτου εξάμηνου από τον Κροάτη τεχνικό και τον Δανό αθλητικό διευθυντή και ανέλυσαν τα λάθη που έχουν γίνει και δεν έχουν βοηθήσει την ομάδα να φτάσει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για το πώς θα μπορέσει να βελτιωθεί αγωνιστικά και να τερματίσει στη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και στην πρώτη στα πλέι οφ, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου. Άλλωστε, αυτοί είναι και οι στόχοι που έχει θέσει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού θεωρεί ότι μόνο έτσι θα είναι πετυχημένη η χρονιά.

Ακόμη, μίλησαν για θέματα μεταγραφικά, για το αν ο ΠΑΟΚ θα κάνει μεταγραφές και πόσες θα κάνει τον Γενάρη. Ο Νίκος Βεζυρτζής ήταν παρών και αυτό ως μέλος του ΔΣ και μάλιστα θα ξεκαθαριστούν τη Δευτέρα (21/12) οι ρόλοι του καθενός στη διοίκηση. Το ΔΣ Ξεκίνησε μετά το τέλος της προπόνησης, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, και αφού η αποστολή πήγε στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα