Με τα γνωστά προβλήματα ο Πανθρακικός

Με τα γνωστά προβλήματα ο Πανθρακικός

Με τα γνωστά προβλήματα ο Πανθρακικός

Με τα γνωστά προβλήματα των Τζάνη, Βάλτερ, Ηλιάδη, ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή.

Μετά την ισοπαλία στα Χανιά και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου, στον Πανθρακικό εστιάζουν αποκλειστικά την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στο πώς θα αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι ακρίτες ολοκληρώνουν τη σεζόν με τον Παναθηναϊκό στην Κομοτηνή και ενόψει του εν λόγω ματς η προετοιμασία ξεκίνησε την Παρασκευή (18/12).

Η αποστολή επέστρεψε στη βάση της και οι ακρίτες πήγαν στο αθλητικό κέντρο το απόγευμα για προπόνηση. Σε αυτή όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν ζέσταμα και χαλάρωμα, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν σε ασκήσεις ταχυδύναμης και σε αμυντική και επιθετική τακτική.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι γνωστοί τραυματίες Τζάνης, Βάλτερ, Ηλιάδης, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό. Έτσι, η προετοιμασία των Θρακιωτών για το παιχνίδι της Κυριακής (20/12) θα ολοκληρωθεί με νέα προπόνηση το Σάββατο (19/12) και εν συνεχεία ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

Best of internet