Μπακάκης: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Μπακάκης: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Να βοηθήσω την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε πως τέτοιες εκδηλώσεις, όπως η χριστουγεννιάτικη γιορτή, δίνει τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να δείχνει ότι είναι οικογένεια και ευχήθηκε να βοηθήσει την Ένωση να πετύχει τους στόχους της.

Ως ευκαιρία να δείχνουν ότι είναι οικογένεια χαρακτήρισε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΑΕΚ στα Σπάτα ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο 24χρονος δεξιός μπακ της Ένωσης ευχήθηκε να βοηθήσει με την απόδοσή του την ομάδα του να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν.

«Ήταν πολύ ωραία γιορτή. Μας δίνει τη δυνατότητα να βρεθούμε όλοι μαζί. Δείχνουμε ότι είμαστε οικογένεια. Είναι μεγάλη χαρά να βρισκόμαστε όλοι μαζί. Πρέπει να γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις για τα μικρά παιδιά.

Να κάνουμε δώρα και να βοηθάμε με τον τρόπο μας ειδικά τα παιδιά. Μακάρι να συνεχίσω και να είμαι καλά αγωνιστικά. Η εμφάνιση μου να μην είναι μόνο δώρο του Αη Βασίλη, να είναι η απόδοση μου για να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της», ήταν τα λόγια του 24χρονου δεξιού μπακ.

Μπάγεβιτς: «Να πετύχουμε όσα θέλουμε»
Δηλώσεις έκανε και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος ευχήθηκε το 2016 να φέρει επιτυχίες για την Ενωση.

«Εχουμε μεγάλη χαρά. Περιμένουμε αυτή τη στιγμή κάθε χρονιά. Θέλουμε αυτά που μας περιμένουν να είναι επιτυχημένα. Να έχουμε όλοι τις επιτυχίες που θέλουμε. Η ομάδα έχει στόχους και τους ξέρουμε όλοι. Το νέο έτος πιστεύω θα τους πετύχουμε. Ευχόμαστε υγεία στον κόσμο» είπε ο Μπάγεβιτς και συνέχισε αναφορικά με το θέμα του γηπέδου: «Εύχομαι η ΑΕΚ να πετύχει τους στόχους που έχει και ιδιαίτερα να αρχίσουν τα έργα για το γήπεδο, που περιμένουμε όλοι με μεγάλη αγωνία».

Οσο για τα μεταγραφικά, δεν είπε πολλά: «Θα περιμένουμε τον προπονητή. Αυτός μας ενημερώνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα