Χαλαρά η Ατλέτικο, καθάρισε ο Σολδάδο! (vid)

Gazzetta team
Χαλαρά η Ατλέτικο, καθάρισε ο Σολδάδο! (vid)

bet365

Η Ατλέτικο πέρασε σβηστά στους «16» επικρατώντας και στον επαναληπτικό της Ρέους με 1-0! Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Βιγιαρεάλ, Θέλτα και Γρανάδα!

Βήμα πρόκρισης από το πρώτο ματς είχε κάνει η Ατλέτικο με το 2-1 επί της Ρέους και ο επαναληπτικός ήταν χαλαρός... Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 1-0 με τον Σιμεόνε να παρουσιάζει ενδεκάδα με πολλούς αναπληρωματικούς! Ο Τέγε στο 53' σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, με την Ατλέτικο να έχει κι άλλες ευκαιρίες, όχι όμως την ουσία...

Ιδιο σκηνικό και για τη Θέλτα, η οποία είχε σφραγίσει την πρόκριση από το πρώτο ματς χάρη στο 3-1 επί της Αλμερία. Στον επαναληπτικό, η ομάδα του Βίγκο επικράτησε 1-0 με τέρμα του Βας στο 41' με εκτέλεση φάουλ!

Με φόρα από το ματς με τη Ρεάλ και χαρακτήρα, η Βιγιαρεάλ επικράτησε 2-0 στο Μαδριγάλ της Ουέσκα, ανέτρεψε το 2-3 του πρώτου ματς και βρέθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης! Μπορεί να μην είχε στη διάθεσή της, τους Πίνα, Αντριάν και Μπαπτιστάο, ωστόσο τα «κίτρινα υποβρύχια» με αρκετή σοβαρότητα πήραν αυτό που ήθελαν! Ο Τριγέρος στο 28' άνοιξε το σκορ και ο Σολδάδο στο 78' διαμόρφωσε το 2-0!

Η Γρανάδα γνώρισε την ήττα στο πρώτο ματς από τη Λεγκανές με 2-1, ωστόσο η έκπληξη δεν ολοκληρώθηκε! Μπορεί το πρωτάθλημα να αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του Σαντοβάλ, ωστόσο η Γρανάδα ήταν σοβαρή και χάρη σε ένα τέρμα του Ελ Αραμπί έδωσε το εισιτήριο για τους 16'.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα