Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη

Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη

Δημήτρης Τομαράς
Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη

bet365

Νέα μεταγραφικά σενάρια από Αυστρία για τον Πέτσο και τον Ολυμπιακό και το ίδιο έχει προκύψει και για τον Ιωαννίδη. Ο Πέτσος πάντως έχει προταθεί ξανά.
Στην Αυστρία τονίζεται πως ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον 24χρονο Έλληνα χαφ της Ραπίντ Βιέννης. Η ιστοσελίδα «Sportnet.at» τιτλοφορεί το κείμενό της ως εξής: «Στην Ελλάδα ο Πέτσος;» και μέσα σε αυτό γράφει ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ραπίντ να τον πουλήσει τον Γενάρη, ώστε να μη τον χάσει ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.
Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενείται και μία παλαιότερη δήλωση του Θανάση Πέτσου, όπου ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, απάντησε: «Δεν είμαι έτοιμος να αποφασίσω και σε έναν μήνα θα ξέρετε κι εσείς με περισσότερη σιγουριά». Ο Πέτσος πάντως έχει προταθεί για ακόμα μία φορά στον Ολυμπιακό.
Την ίδια στιγμή ανάλογα σενάρια υπάρχουν από την Γερμανία για τον Νίκο Ιωαννίδη. Ο διεθνής φορ ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ωστόσο διαρρέεται η πολύ σοβαρή πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα νωρίτερα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα