Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη

Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη

Νέα μεταγραφικά σενάρια από Αυστρία για τον Πέτσο και τον Ολυμπιακό και το ίδιο έχει προκύψει και για τον Ιωαννίδη. Ο Πέτσος πάντως έχει προταθεί ξανά.

Νέα σενάρια για Πέτσο και Ιωαννίδη
Στην Αυστρία τονίζεται πως ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει πολύ ψηλά στην λίστα του τον 24χρονο Έλληνα χαφ της Ραπίντ Βιέννης. Η ιστοσελίδα «Sportnet.at» τιτλοφορεί το κείμενό της ως εξής: «Στην Ελλάδα ο Πέτσος;» και μέσα σε αυτό γράφει ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Ραπίντ να τον πουλήσει τον Γενάρη, ώστε να μη τον χάσει ως ελεύθερο το προσεχές καλοκαίρι.
 
Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενείται και μία παλαιότερη δήλωση του Θανάση Πέτσου, όπου ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, απάντησε: «Δεν είμαι έτοιμος να αποφασίσω και σε έναν μήνα θα ξέρετε κι εσείς με περισσότερη σιγουριά». Ο Πέτσος πάντως έχει προταθεί για ακόμα μία φορά στον Ολυμπιακό.
 
Την ίδια στιγμή ανάλογα σενάρια υπάρχουν από την Γερμανία για τον Νίκο Ιωαννίδη. Ο διεθνής φορ ανήκει στον Ολυμπιακό και έχει συμβόλαιο σε ισχύ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ ωστόσο διαρρέεται η πολύ σοβαρή πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα νωρίτερα.

Best of internet