«Ολυμπιακός, ένας σύλλογος παγκόσμιας εμβέλειας» (pics)

«Ολυμπιακός, ένας σύλλογος παγκόσμιας εμβέλειας» (pics)

«Ολυμπιακός, ένας σύλλογος παγκόσμιας εμβέλειας» (pics)

Άκρως εντυπωσιασμένοι οι φοιτητές του Stanford Business School, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Καραϊσκάκη και τον Ρέντη και μίλησαν με θερμά λόγια για τον Ολυμπιακό.

Μία ιδιαίτερη επίσκεψη είχε τη Δευτέρα και την Τρίτη ο Ολυμπιακός. Φοιτητές από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και συγκεκριμένα από το Stanford Business School, βρέθηκαν στην χώρα μας, με μοναδικό σκοπό να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογό μας. Το Stanford Business School, τμήμα του Πανεπιστημίου του Stanford, ενός από τα πιο σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα των ΗΠΑ, διάλεξε ως θέμα έρευνας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού ταξιδιού των φοιτητών του, τον Ολυμπιακό. Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού ταξιδιού που πραγματοποιούν, με σκοπό την επιμόρφωση των φοιτητών σε θέματα αθλητισμού, τα μέλη της αντιπροσωπείας του Stanford επέλεξαν να γνωρίσουν από κοντά δύο κορυφαίους συλλόγους, τον Ολυμπιακό και την Chelsea.
 
Οι φοιτητές, αφού πρώτα τη Δευτέρα φιλοξενήθηκαν στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις, είχαν την ευκαιρία την Τρίτη να παραστούν σε επίσημη παρουσίαση η οποία έλαβε χώρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, μαζί με τον Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, Ψηφιακών Μέσων & ΕΚΕ, Κωνσταντίνο Καρδιασμένο, παρουσίασαν την ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και την υπάρχουσα δομή της ΠΑΕ. Στην συνέχεια, δέχθηκαν πολλές ερωτήσεις από τους φοιτητές, για όλα τα θέματα που αφορούν στην λειτουργία του συλλόγου, προκειμένου ο Ολυμπιακός όχι απλώς να παραμένει ανταγωνιστικός, αλλά να είναι συλλέκτης τίτλων.
 
«Ο Ολυμπιακός στα αλήθεια διαφοροποιείται από πολλούς άλλους αθλητικούς οργανισμούς, στον τρόπο με τον οποίο υποστηρίζει και δημιουργεί ευκαιρίες για επιτυχία και διάκριση, σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων! Πολύ λίγοι οργανισμοί παγκοσμίως έχουν τόσο πολυδιάστατες διακρίσεις, σε τόσα πολλά αθλήματα, όσο ο Ολυμπιακός», σχολίασε χαρακτηριστικά η αργυρή Ολυμπιονίκης, το 2008 στο Πεκίνο και δευτεροετής στο Stanford GSB, Merel Witteveen. Φράση η οποία αποτυπώνει ευδιάκριτα τον σεβασμό με τον οποίο οι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό και στον εξωτερικό.
 
«Μπαίνοντας στο Καραϊσκάκη εισπράξαμε αμέσως την υπέροχη ατμόσφαιρα. Κατανοείς εύκολα ότι όταν αναφέρεσαι στον Ολυμπιακό, αναφέρεσαι σε έναν σύλλογο παγκόσμιας εμβέλειας, με μεγάλη ιστορία και σεβασμό στην κουλτούρα του και τις ρίζες του», επεσήμανε από την πλευρά του ο αρχηγός της αποστολής των φοιτητών, κ. Bryant Andrew Barr.

Best of internet