Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1(vid)

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1(vid)

Νίκος Αθανασίου
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 1-1(vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός ήταν αδιάφορος βαθμολογικά... Το ίδιο και οι «ρεζέρβες» του, αγωνιστικά! Τελικά στην τελευταία φάση του αγώνα (93') με τον Κλωναρίδη... γλίτωσε μεγαλύτερο κάζο στην Κέρκυρα με το 1-1 από τα «δεύτερα» ομάδας της Football League!

Ο Παναθηναϊκός είχε... καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και το ταξίδι στην Κέρκυρα ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αντρέα Στραματσόνι να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν πήραν ευκαιρίες. Ξεκινώντας με 4-3-2-1 οι «πράσινοι» για ένα ολόκληρο ημίχρονο έκαναν αγγαρεία, έδειχναν εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα η Κέρκυρα, μια ομάδα football league που έπαιζε με τα δεύτερα, να του κάνει την... ζημιά!

Ένα δικό του παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που ανδρώθηκε στην Παιανία, ο Παναγιώτης Βλάχος ήταν εκείνος που μόλις στο 3' άνοιξε το σκορ με «μπούκα» στην περιοχή από δεξιά και ωραίο πλασέ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Στέφανο Κοτσόλη. Οι γηπεδούχοι που θα περνούσαν μόνο με νίκη δική τους και ήττα του Λεβαδειακού από την Παναχαϊκή έδειξαν πως ήθελαν να παλέψουν για όποιες πιθανότητες πρόκρισης και κράτησαν το υπέρ τους 1-0 χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από έναν πολύ κακό και αδιάφορο Παναθηναϊκό.

Ο Στραματσόνι δεν σταμάτησε να φωνάζει από τον πάγκο και στην επανάληψη έριξε στο παιχνίδι τον Καλτσά και άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε και τον Καρέλη βλέποντας την ξεφτίλα να έρχεται και νέα αλλαγή στο σύστημα με 4-3-3. Από το 75' και μετά, οι «πράσινοι» πίεσαν ορθολογικά την εστία του Αραμπατζή, έφτιαξαν φάσεις και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση. Κλωναρίδης και Καλτσάς δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στο πλεκτό μετά από πολύ καλές στιγμές και όλα έδειχναν πως η Κέρκυρα θα υποχρεώνε τον Παναθηναϊκό σε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα για λόγους πρεστίζ και μόνο.

Στην τελευταία φάση του ματς, όμως, ο Παναθηναϊκός μετά από εκτέλεση κόρνερ και... βόλεϊ με κεφαλιές στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Κλωναρίδης με γυριστή κεφαλιά σκόραρε, ισοφάρισε σε 1-1 και γλίτωσε την ομάδα του από τα χειρότερα.

Η Κέρκυρα αν και δεν νίκησε, πήρε πολύ σε ψυχολογία αλλά στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι βγαίνει ζημιωμένη. Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε τον καλύτερο του παίκτη, τον Ντουαλά, να αποχωρεί με φορείο από το γήπεδο, μάλλον με θλάση και να χάσει σίγουρα τα επόμενα κρίσιμα για την μάχη της ανόδου παιχνίδια.Ο Παναθηναϊκός δεν έχει να κρατήσει κάτι από αυτό το ματς και ο μόνοι που διασώθηκαν για την εικόνας τους ήταν ο Ατζαγκούν, ο Καλτσάς που ήρθε από τον πάγκο και ο σκόρερ Κλωναρίδης.

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αραμπατζής. Βλάχος (60' Γκόμες), Καραγιανίδης, Μεντής, Μακρίδης, Κωτάτης (46' Ζορμπάς), Φάμπιο, Κρητικός, Ντατίδης, Γεωργακόπουλος, Καμπάνταης (72' Ντουαλά).

Παναθηναϊκός (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Λαγός, Αμπεϊντ (80' Πράνιτς), Λουντ (59' Καλτσάς), Νίνης (73' Καρέλης), Ατζαγκούν, Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα