Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές στην ΑΕΚ

Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς βιασύνη οι μεταγραφές στην ΑΕΚ

bet365

Μια λίστα με τους στόχους του Ιανουαρίου έχει έτοιμη ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με την ΑΕΚ όμως να μην έχει σκοπό να είναι βιαστική στις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Έτοιμη είναι η λίστα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τους ποδοφαιριστές που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ. Αυτή θα δοθεί στον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος θα αποφασίσει και για τους ποιους ποδοσφαιριστές θα αποκτήσει η Ένωση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Live Sport», υπογραμμίζεται από την ΑΕΚ: «Δεν χρειάζεται να τρέξουμε να κλείσουμε παίκτη τώρα. Έχουμε ένα ρόστερ αξιόλογο, το οποίο δεδομένα χρειάζεται ποιοτικές προσθήκες. Όμως η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι μεγάλη και έχουμε σχεδόν 45 μέρες μπροστά μας. Πάντα προκύπτουν εκπλήξεις και λαχεία, ειδικά τις τελευταίες ημέρες του παζαριού. Τότε που κάποιοι αντιλαμβάνονται ότι είναι προτιμότερο να αναζητήσουν νέα στέγη για την καριέρα τους. Αν κινηθούμε λοιπόν σωστά μπορούμε να πιάσουμε το... τζακ ποτ, όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Γιόχανσον και Σιμόες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα