Μπαλωμένου: «Ψάχνουμε σκάνερ για τον έλεγχο»

Μπαλωμένου: «Ψάχνουμε σκάνερ για τον έλεγχο»

Gazzetta team
Μπαλωμένου: «Ψάχνουμε σκάνερ για τον έλεγχο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός αναζητά ειδικό μηχάνημα σκάνερ, το οποίο θα χρησιμοποιεί για να ελέγχει τους οπαδούς του όταν αυτοί μπαίνουν στο γήπεδο...

Η έφεση του Παναθηναϊκού εκδικάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ την Τετάρτη, για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν άρχισε ποτέ. Μεταξύ των όσων ειπώθηκαν, ήταν και η τοποθέτηση της Αθηνάς Μπαλωμένου, σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός έχει σκεφτεί να υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για να ελέγχουν τον κόσμο ώστε να μην μπαίνουν στο γήπεδο στυλό όπως αυτό που έριξε τις φωτοβολίδες στο ντέρμπι.

Η δικηγός του «τριφυλλιού», απάντησε χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με δική της πρωτοβουλία, είμαστε σε αναζήτηση να πάρουμε ειδικά σκάνερ για να διαξάγεται έλεγχος, μπας και με αυτόν τον τρόπο σταματήσουν να περνάνε αντικείμενα στις θύρες. Έχουμε απευθυνθεί σε ειδικό. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα