Τρεις απουσίες και ανάσες για Πανθρακικό

Νίκος Τσιώκος
Τρεις απουσίες και ανάσες για Πανθρακικό

bet365

Τρεις απουσίες έχει ο Πανθρακικός για το ματς του Κυπέλλου με τα Χανιά στην Κρήτη, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει και ανάσες σε κάποιους παίκτες.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τα Χανιά στην Κρήτη ολοκλήρωσε την Τετάρτη (16/12) ολοκλήρωσε ο Πανθρακικός. Οι ακρίτες πάνω στο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, με στόχο τη νίκη που θα τους δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και εν συνεχεία όσοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή δούλεψαν στη φυσική κατάσταση με ασκήσεις ταχύτητας και αντίδρασης και στις στατικές φάσεις. Οι υπόλοιποι αφιέρωσαν τον χρόνο τους στην αμυντική και επιθετική τακτική με παιχνίδι δύο εναντίον δύο, ενώ στο φινάλε είχαμε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

H Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου αν καταλογιστεί πέναλτι στο ματς της Χετάφε με τη Βαγιεκάνο για το Κόπα Ντελ Ρέι.

Απόντες, βέβαια, ήταν οι Τζάνης, Βάλτερ, Ηλιάδης, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν ατομικό. Έτσι, έμειναν εκτός αποστολής, με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να δίνει και ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές του για να τους έχει έτοιμους για το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Πασχαλάκης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Ζδράβος-Ρίζος, Μελίσσης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Παπαχρήστος, Γαβριηλίδης, Ψάλτης, Σέτι, Ροζέριο, Χασομέρης, Μουδούρογλου, Μαρκόπουλος, Νικόλτσης, Χαβίτο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα