Μια οικογένεια όλη στον ΠΑΟΚ!

Μια οικογένεια όλη στον ΠΑΟΚ!

Σταύρος Σουντουλίδης
Μια οικογένεια όλη στον ΠΑΟΚ!

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτήρισε την προπόνηση της Τρίτης «μικτή νέων» κι από την παρουσία 12 παικτών της Κ-20 ξεχωρίζει αυτή του Βασίλη Χατζηδίμπα. Γιατί; Υπάρχει λόγος…

Ο Ιγκόρ Τούντορ θα αποφασίσει σήμερα ποιους από τους Δεληγιαννίδη , Δημητριάδη, Δημητρίου, Κάκκο, Κτιστόπουλο, Πατράλη, Παναγιωτίδης, Συρράκο, Τοπαλίδη, Τσελεπίδη, Χατζηδίμπα και Κούστα, θα πάρει μαζί του στην αποστολή για το Βόλο και το ματς κυπέλλου με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Η περίπτωση του Βασίλη Χατζηδίμπα είναι λίγο διαφορετική από τα υπόλοιπα ένδεκα παιδιά της ομάδας κάτω των 20 ετών του Βλάνταν Ίβιτς. Κι αυτό γιατί όλη η οικογένεια Χατζηδίμπα ανήκει στον ΠΑΟΚ! Από τον δεύτερο σε ηλικία, Κώστα, που αγωνίζεται στην Κ-17 μέχρι τον επτάχρονο Άγγελο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Κ-7 του «Δικεφάλου».

Τρία αδέλφια, δηλαδή, αγωνίζονται μαζί στις ασπρόμαυρες ακαδημίες και μεγαλώνουν το ίδιο διάστημα μέσα στην Τούμπα. Ο μπαμπάς ήταν ο πρώτος προπονητής των παιδιών, όπως επίσης κι ο θείος του Γιάννη Μυστακίδη, με τον οποίο οι μεγάλοι, Βασίλης και Κώστας, κάνουν παρέα στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ εντόπισε τον Βασίλη Χατζηδίμπα το 2011 σ’ ένα καμπ που είχε γίνει στην Κατερίνη. Κατέκτησε πρωταθλήματα με την Κ-15, την Κ-17 και την Κ-20, ξεκίνησε ως αμυντικό χαφ, αλλά τελευταία παίζει σαν στόπερ και έχει για «δάσκαλο», έναν από τους καλύτερους αμυντικούς που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τον ΠΑΟΚ, τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Κώστας Χατζηδίμπας, ο δεύτερος της οικογένειας, παίζει στην Κ-17 του ΠΑΟΚ και είναι βασικός στις εθνικές ομάδες νέων. Για ορισμένους στη Θεσσαλονίκη, που παρακολουθούν την εξέλιξη του, θεωρείται, ότι καλύτερο έχει ο ΠΑΟΚ σ’ αυτή την ηλικία. «Ένας ολοκληρωμένος σύγχρονος χαφ, κρατήστε το όνομά του», λένε όσοι ασχολούνται με τα μικρά τμήματα και τις ακαδημίες. Μάλιστα στο πρόσφατο ματς της ομάδας των Ζαζόπουλου-Γκαρσία κόντρα στον Παναιτωλικό πέτυχε τα τέσσερα από τα πέντε γκολ.

Βρέθηκε στον ΠΑΟΚ από τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου το 2013, ένα διάστημα στο οποίο είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα τους και η Μπάγερν, αλλά και του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν υπερβολικά πολλά χρήματα για να τον αποκτήσουν «πακέτο» με τον μεγάλο αδερφό.

Τελικά, η οικογένεια είπε «όχι», λόγω της παθολογικής αγάπης που έχει για τον ΠΑΟΚ και επέλεξε τις ασπρόμαυρες ακαδημίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα