ΠΑΟΚ: Ολοι μπαίνουν «στο κάδρο» του Σαββίδη

ΠΑΟΚ: Ολοι μπαίνουν «στο κάδρο» του Σαββίδη

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ολοι μπαίνουν «στο κάδρο» του Σαββίδη

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης έρχεται το Σαββατοκύριακο και μόνο «τυπική» δεν θα είναι η παρουσία του για κάποια 24ωρα στη Θεσσαλονίκη...

Αυτή τη φορά η άφιξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένη και σε καμία περίπτωση δεν θέλει, όπως έκανε πριν από το ματς με τον Πανιώνιο, «να πιάσει στον ύπνο» τα στελέχη της εταιρίας του. Αντίθετα, η ατζέντα του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ είναι γεμάτη από καθοριστικά ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά και σημαντικά ζητήματα για τον ΠΑΟΚ.

Πρώτον και σημαντικότερο όλων, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα δώσει σαφές στίγμα για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και της ομάδας. Μ’ άλλα λόγια; Πρέπει να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι και οι αρμοδιότητες μεταξύ των Αγγελίδη – Βεζυρτζή – Αρνεσεν. Κι αυτό θα γίνει αφού τους ακούσει. Οι τρεις παράγοντες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να συζητήσουν μεταξύ τους για τον τρόπο λειτουργίας και το πλάνο που θα παρουσιάσουν στον Σαββίδη.

Η τοποθέτηση του Νίκου Βεζυρτζή σε «προϊστάμενο» του ποδοσφαιρικού τμήματος άλλαξε, όπως και να το κάνουμε, τις ισορροπίες στο διοικητικό κομμάτι της ομάδας. Θα πρέπει να αποσαφηνιστεί μέχρι που φτάνουν οι αρμοδιότητες του νυν αντιπροέδρου της ΠΑΕ και ποιος ακριβώς θα είναι ο ρόλος του.

Κατά δεύτερον, ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει να ξεκαθαρίσει στον Φρανκ Αρνεσεν μέχρι που θα μπορεί να κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Η μέτρια πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα και ο αποκλεισμός της από τους «32» του Europa League, προφανώς, θα κρατήσουν μακριά από την Τούμπα, αυτή τη μεταγραφική περίοδο, «έναν δεύτερο Μπερμπάτοφ», όπως είχε πει δημόσια ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ.

Ονόματα (όπως αυτό του Αργεντινού Σκαριόνε και άλλων) αρχίζουν να «παίζουν» για τον «Δικέφαλο», κάποια είναι σε… λίστα αναμονής, όλα όμως θα εξαρτηθούν από το ποσό που θα αποφασίσει να διαθέσει ο Σαββίδης για την ενδιάμεση ενίσχυση της ομάδας.

Τρίτον, είναι σε εκκρεμότητα είναι η τελική σύνθεση του νέου δ.σ. της ΠΑΕ. Η έκτακτη Γ.Σ. της 21ης Δεκεμβρίου έχει ως μοναδικό θέμα την διεύρυνση του διοικητικού συμβουλίου, με τον Ιβάν Σαββίδη να αποφασίζει για την είσοδο και τον ρόλο που θα έχει π.χ. ο Γιώργος Κούδας στο νέο δ.σ. της ΠΑΕ.

Ανοικτό παραμένει το θέμα του νέου γενικού αρχηγού της ομάδας, το οποίο ίσως ξεκαθαρίσει στο διάστημα της παρουσίας του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο ομογενής επιχειρηματίας από το Ροστόφ θα έχει και κάποιες επαφές με τους ανθρώπους που «τρέχουν» το πρότζεκτ για τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ. Η επιτροπή που συστάθηκε πριν από δύο μέρες έχει κάνεις τις εισηγήσεις της προς τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος είναι αυτός που θα αποφασίσει για το «μέγεθος» των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ενδεχομένως να ασχοληθεί και με την ομάδα μπάσκετ για την οποία έχει πει ότι είναι διατεθειμένος να βοηθήσει ακόμη περισσότερο από όσο την έχει βοηθήσει έως τώρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα