Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο

Οι σκέψεις για περαιτέρω στελέχωση στον Παναθηναϊκό συνεχίζονται με τους Γιώργο Καραγκούνη και Ζιλμπέρτο Σίλβα να είναι στο μυαλό του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως αναφέρει το Goal, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού παρά το γεγονός πως δεν διατηρούσε τις καλύτερες σχέσεις με τον «Κάρα», η απομάκρυνσή του από το πόστο του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχει αλλάξει τα δεδομένα, με την ΠΑΕ να του στέλνει μήνυμα συμπαράστασης. Άλλωστε, ο άλλοτε αρχηγός του Παναθηναϊκού διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Τάκη Φύσσα. Πάντως, ο Καραγκούνης παρακολουθεί σεμινάρια προπονητικής στην Κέρκυρα αυτήν την περίοδο και φυσικά είναι και δικό του θέμα, το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο έτερος εκλεκτός των «πράσινων», σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος μόλις πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε πως βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα οριστικά. Η ΠΑΕ έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα και φέρεται μάλιστα να ήρθε σε επαφή μαζί του, κανονίζοντας σχετικό ραντεβού στην Αθήνα με το νέο έτος.

Best of internet