Ντοσεβί: «Πιο δυνατός φέτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»!

Δημήτρης Τομαράς
Ντοσεβί: «Πιο δυνατός φέτος στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»!

bet365

Ο Ματιέ Ντοσεβί σε συνέντευξή του διατύπωσε την άποψη πως ο Ολυμπιακός φέτος είναι πιο δυνατός στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Σε συνέντευξή του σε βελγικό κανάλι ο Ντοσεβί επισήμανε για:
Την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ: Κατά την γνώμη μου θα είναι περίπλοκο και δύσκολο για την Άντερλεχτ όλο αυτό. Θα πρέπει να κάνει την διαφορά στο γήπεδό της. Να κερδίσει 1-0 ή 2-0 για να έχει ελπίδες πρόκρισης διότι στην Ελλάδα υπάρχει καυτή ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη.
Το πως κρίνει την πρώην ομάδα του: Έχω δει τον Ολυμπιακό στα παιχνίδια του στο Champions League. Είναι σαφώς πιο δυνατός σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο αλλά και τις προηγούμενες σεζόν. Ο φετινός ευρωπαϊκός Ολυμπιακός είναι πιο δυνατός. Έχω την αίσθηση και την εντύπωση που έχει ένα καλό και δυνατό ρόστερ. Είναι αλήθεια πως θα είναι μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για την Άντερλεχτ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα