Πάει να κλείσει... 10μηνο ο Γουέλμπεκ!

Πάει να κλείσει... 10μηνο ο Γουέλμπεκ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πάει να κλείσει... 10μηνο ο Γουέλμπεκ!

bet365

Καλό... Φλεβάρη ενδέχεται να επιστρέψει ο Ντάνι Γουέλμπεκ στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Άρσεναλ, επεκτείνοντας στους δέκα μήνες την περίοδο απουσίας του λόγω τραυματισμού!

Με την τελευταία του εμφάνιση να τοποθετείται στις 26 Απριλίου του 2015, σε παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με την Τσέλσι και έχοντας χειρουργηθεί στο γόνατο τον Σεπτέμβριο δίχως να έχει προλάβει να παίξει με την ομάδα του, ο Γουέλμπεκ σίγουρα δεν πρόκειται να επιστρέψει πριν από τον Ιανουάριο.

Με δεδομένο πως θα χρειαστεί και αρκετό καιρό για να βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας και να δείξει στον Αρσέν Βενγκέρ ότι μπορεί να υπολογίζει πάνω του έχοντας ξεπεράσει απόλυτα τα προβλήματά του, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν αποκλείεται να φτάσει και τους δέκα μήνες απουσίας από την αγωνιστική δράση εφόσον επιστρέψει κανονικά από τον Φλεβάρη του 2016 στα πλάνα του Αλσατού κόουτς της Άρσεναλ.

Η Vistabet σου επιστρέφει το ποντάρισμά σου σε περίπτωση που σημειωθούν περισσότερα από πέντε γκολ στην αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ντάρμσταντ για το Κύπελλο Γερμανίας.

Αυτό που θα είναι πιο δύσκολο από τα υπόλοιπα για τον ποδοσφαιριστή, θα είναι να πείσει τον Ρόι Χότζον για να τον συμπεριλάβει στα πλάνα του ενόψει του Euro της Γαλλίας...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα