Δυόμιση χρόνια... γκάφας για Μινιολέ!

Δυόμιση χρόνια... γκάφας για Μινιολέ!

Κώστας Ζάλιαρης
Δυόμιση χρόνια... γκάφας για Μινιολέ!

bet365

Τον μεγαλύτερο αριθμό λαθών που έχουν οδηγήσει σε γκολ εις βάρος της ομάδας του, έχει ο Σιμόν Μινιολέ στην Πρέμιερ Λιγκ, από το καλοκαίρι του 2013 έως και σήμερα!

Ο πορτιέρο των «κόκκινων» έκανε τη γκέλα του στην ισοπαλία (2-2) με τη Γουέστ Μπρομ, το απόγευμα της Κυριακής στο «Άνφιλντ» και αυτό ήταν το 8ο λάθος που κάνει κάτω απ' τα δοκάρια της Λίβερπουλ και έχει ως αποτέλεσμα το γκολ για την αντίπαλη ομάδα.

Βέβαια, οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε το γεγονός πως σε επίπεδο ανέπαφης εστίας στα παιχνίδια του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, μονάχα ο Τζο Χαρτ έχει τις περισσότερες, με τον Βέλγο πορτιέρο να μετράει 28 ματς, όσα και ο Νταβίντ Ντε Χέα με τον οποίο βρίσκονται μαζί στη δεύτερη θέση.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο παιχνίδι της Εσπανιόλ με τη Λεβάντε.

Όταν δεν καταφέρνει να υπερασπιστεί σαν... κέρβερος την εστία του, ο Μινιολέ δέχεται αρκετά γκολ. Από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014 μέχρι και μετά το πρόσφατο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, έχει μαζέψει 112 φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του, επίδοση που είναι χειρότερη μονάχα από τους Γκουζάν και Κρουλ σε Άστον Βίλα και Νιούκαστλ αντίστοιχα, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την επιβίωσή τους και όχι για τις ευρωπαϊκές θέσεις όπως κάνει η Λίβερπουλ!

Τα ποσοστά του σε επίπεδο απόκρουσης των σουτ που γίνονται προς την εστία του, τον τοποθετούν περίπου στη μέση της σχετικής λίστας, με το 67,6%, το οποίο τον κατατάσσει 18ο στους 31 πορτιέρο που έχουν μετρήσει περισσότερες από 20 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ από την ημέρα που ο Μινιολέ αποκτήθηκε και αγωνίστηκε για τη Λίβερπουλ.

Ένα μεγάλο πρόβλημα του διεθνή γκολκίπερ των «κόκκινων» είναι πως συνηθίζει ν' απομακρύνει τις σέντρες με γροθιές και όχι να μαζεύει τη μπάλα. Με 80 «γροθιές» και 79 μπλοκαρίσματα, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι έχουν μπλοκάρει τουλάχιστον τις διπλάσιες φορές απ' ότι έχουν απλά απομακρύνει τη μπάλα, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ εμφανίζει αδυναμία στο συγκεκριμένο κομμάτι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα