«Μίλησε με Πογιέτ η Σουόνσι»

Gazzetta team
«Μίλησε με Πογιέτ η Σουόνσι»

bet365

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως - κόντρα σε όσα λέει η ΑΕΚ - υπήρξε επαφή της Σουόνσιμε τον Πογιέτ, αλλά δεν είναι αυτός ο πρώτος στόχος.

Μπορεί η ΑΕΚ να έχει διαψεύσει τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για ενδεχόμενη αποχώρηση του Γκουστάβο Πογιέτ, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σουόνσι, όμως οι Βρετανοί επιμένουν. Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά της η «Mirror» αναφέρει πως ο Χιου Τζένκινς είχε επαφή με τον Ουρουγουανό, χωρίς όμως να είναι αυτός ο πρώτος του στόχος. Όσο για την Ένωση και το συμβόλαιο που έχει με αυτή, το δημοσίευμα κάνει λόγο για ρήτρα 410.000 ευρώ, που μπορούν να το σπάσουν και να ανοίξουν τον δρόμο για την επιστροφή του στην Αγγλία. Ακόμα και αν ισχύουν όλα αυτά, πάντως και παρά την διάψευση της ΑΕΚ, έτσι κι αλλιώς, ο Πογιέτ δεν είναι το Νο 1 στην λίστα, στην κορυφή της οποίας δεσπόζουν τα ονόματα των Μαρσέλο Μπιέλσα και Χόρχε Σαμπάολι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα