Με τα ίδια χάλια, πριν 37 χρόνια η Τσέλσι υποβιβάστηκε...

Με τα ίδια χάλια, πριν 37 χρόνια η Τσέλσι υποβιβάστηκε...

Κώστας Ζάλιαρης
Με τα ίδια χάλια, πριν 37 χρόνια η Τσέλσι υποβιβάστηκε...

bet365

Οι 9 ήττες στο πρωτάθλημα, στις πρώτες 16 αγωνιστικές είναι επίδοση που γυρίζει πίσω την Τσέλσι 37 χρόνια, με τους «μπλε» να μη θυμίζουν σε τίποτα Πρωταθλήτρια ομάδα με χοντρό πορτοφόλι, όπως αυτό του Αμπράμοβιτς.

Οι οπαδοί της Τσέλσι κάθε φορά φεύγουν πικραμένοι από το γήπεδο και το βράδυ της Δευτέρας, παρά τις επευφημίες προς τον Ζοσέ Μουρίνιο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Λέστερ στο «King Power Stadium», ήπιαν ξανά το... πικρό ποτήρι και είδαν τους Βάρντι και Μαχρέζ να οδηγούν τις «αλεπούδες» σε νέα νίκη και επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η τελευταία, ήταν η 9η φετινή ήττα των «μπλε» στο πρωτάθλημα έπειτα από 16 παιχνίδια και τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό, ήταν τη σεζόν 1978-1979!

Για να γίνει ακόμα πιο... οδυνηρή η σημερινή μέρα για τους φίλους του λονδρέζικου συλλόγου που δεν μπορούν να χαρούν βλέποντας την ομάδα τους, στο φινάλε εκείνης της αγωνιστικής περιόδου με ακριβώς την ίδια συγκομιδή βαθμών με φέτος, η Τσέλσι είχε αποχαιρετήσει την πρώτη κατηγορία και μάλιστα είχε τερματίσει τελευταία με μόλις 20 βαθμούς από 42 παιχνίδια.

Οι 20 βαθμοί φαίνονται ελάχιστοι για φέτος από τη στιγμή που η ομάδα έχει ήδη 15, αλλά το σενάριο του υποβιβασμού ασφαλώς και παίζει από τη στιγμή που η ομάδα είναι απλά στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη λίγο πριν τα Χριστούγεννα...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα