Εκτός με Λεβαδειακό ο Μάνταλος

Εκτός με Λεβαδειακό ο Μάνταλος

Gazzetta team
Εκτός με Λεβαδειακό ο Μάνταλος

bet365

Ο τραυματισμός του Πέτρου Μάνταλου συνδυάστηκε με τη συμπλήρωση τεσσάρων καρτών στο ματς με τον Πανιώνιο και έτσι αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, υπέστη διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Νέα Σμύρνη, ωστόσο φαίνεται πως η κάρτα που επίσης είδε στο ίδιο ματς, μπορεί να βγει σε καλό. Ο Μάνταλος θα εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς της Ένωσης με το Λεβαδειακό, εκμεταλλευόμενος την ευκαιρία που του δίνεται για να ξεκουράσει το πόδι του και να επανέλθει.

Αντίθετα, καλά είναι τα νέα για τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα αποφόρτισης με τους υπόλοιπους στα Σπάτα και όλα δείχνουν πως θα είναι στη διάθεση του Πογέτ για το παιχνίδι με τους Βοιωτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα