«Ερυθρόλευκα» εγκαίνια στον Δήμο Πειραιά (vids)

«Ερυθρόλευκα» εγκαίνια στον Δήμο Πειραιά (vids)

Δημήτρης Τομαράς
«Ερυθρόλευκα» εγκαίνια στον Δήμο Πειραιά (vids)

bet365

Η έκθεση «Κόκκινο» εγκαινιάστηκε στο πλαίσιο της τιμητικής εκδήλωσης του Δήμου Πειραιά για τα 90 χρόνια της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Στο τέλος της εκδήλωσης του Δήμου Πειραιά για τα 90 χρόνια του Ολυμπιακού οι Γιάννης Μώραλης και Βαγγέλης Μαρινάκης εγκαινίασαν την έκθεση «Κόκκινο» ενώ αμέσως μετά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε ζωντανά στον τηλεμαραθώνιο της Unicef όπου και ανακοίνωσε την δική του προσφορά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης υπογραμμίστηκε η συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην βελτίωση της πόλης του Πειραιά. Αναλυτικά τα έργα που έγιναν:
- Ανακατασκευάστηκαν πλήρως πλατείες, όπως η πλατεία Θεμιστοκλή στα Μανιάτικα και η πλατεία Αγίων Αναργύρων στην Κοκκινιά.
- Έγιναν αισθητικές παρεμβάσεις για να ομορφύνει η πόλη. Καλύφθηκαν με πανό παλαιά κτίρια, όπως η Κάβα Χάλαρη, το Σιλό στην είσοδο του Πειραιά και βεβαίως το κουφάρι της Ραλλείου η εικόνα του οποίου υποβάθμιζε το κέντρο της πόλης.
- Υπήρξαν παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης των εργοταξίων του Μετρό έτσι ώστε, όσο διαρκούν τα έργα, να υπάρχει μια όμορφη εικόνα στην πόλη.
- Αντικαταστάθηκαν σπασμένα πεζοδρόμια όπως π.χ. στην 34ου Συντάγματος.
- Έγινε εκτεταμένη δεντροφύτευση σε ολόκληρη την πόλη.
- Ανακατασκευάστηκε πλήρως το γήπεδο του Ατρομήτου Πειραιά στα Καμίνια. Νέος χλοοτάπητας μπήκε, καινούργια αποδυτήρια δημιουργήθηκαν και τοποθετήθηκε περίφραξη και άλλα πολλά.
- Δημιουργήθηκαν δύο ολοκαίνουρια γήπεδα ποδοσφαίρου και ένα beach volley στα Βοτσαλάκια.
- Ανακατασκευάστηκε το κλειστό γήπεδο Καμινίων και το Σαλπέας.
Σε κοινωνικό επίπεδο:
- Από τον περασμένο Φεβρουάριο η ΠΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει 160 άπορες οικογένειες μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Πειραιά, προσφέροντας τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κάθε 15 μέρες.
- Βοηθά το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Πειραιά. Τα καθημερινά συσσίτια των ενοριών του Πειραιά και της Μητρόπολης της Νίκαιας γίνονται χάρη σε αυτή τη βοήθεια.
- Είναι δίπλα στην 3η ηλικία καλύπτοντας οικονομικά τις εορταστικές εκδηλώσεις, τις εκδρομές και τις δραστηριότητες των Κέντρων Αγάπης. Εξόπλισε όλα τα Κέντρα Αγάπης με υπολογιστές και εκτυπωτές.
Επίσης στο θέμα της προσφοράς για τα παιδιά:
- Ανακατασκευάστηκαν παιδικές χαρές για να παίζουν με ασφάλεια.
- Έγιναν καλοκαιρινά αθλητικά camps για τα παιδιά του δημοτικού.
- Για έναν μήνα η Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας φιλοξένησε παιδότοπο της Playmobil τον οποίο επισκέφθηκαν χιλιάδες παιδιά.
- Οι παιδικές κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Πειραιά κάθε καλοκαίρι λειτουργούν με τη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
- Όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά πέρυσι και φέτος είναι δωρεά του Ολυμπιακού.
- Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τις Απόκριες με παιδικές δραστηριότητες σε όλο τον Πειραιά.
- Την Καθαρά Δευτέρα έγιναν συναυλίες και μοιράστηκαν σαρακοστιανά σε όλους.
Εκτός από όλα αυτά ση νέα εποχή για τον Δήμο Πειραιά δημιουργήθηκε η τουριστική καμπάνια Destination Piraeus με την έκδοση πολυτελούς εντύπου οδηγού. Επίσης φτιάχτηκε σχετική ιστοσελίδα και «γεννήθηκαν» εφαρμογές για tablets και κινητά τηλέφωνα. Πλέον ο Πειραιάς διαφημίζεται στους σταθμούς της κρουαζιέρας απ' όπου διέρχονται κάθε καλοκαίρι εκατομμύρια τουρίστες. Φυσικά σε αυτήν τη νέα περίοδο δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή που με επιτυχία διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά, την «Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας» με 106 εκδηλώσεις στην πόλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα