Κυριάκου: «Σε καμία ομάδα δεν θα δινόταν αυτό το φάουλ»

Κυριάκου: «Σε καμία ομάδα δεν θα δινόταν αυτό το φάουλ»

Κυριάκου: «Σε καμία ομάδα δεν θα δινόταν αυτό το φάουλ»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυρικάκου ανέφερε πως το γκολ του Μπερμπάτοφ ήταν καθαρό και πως αυτό το φάουλ δεν θα δινόταν σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ο Κυριάκος Κυριάκου ανέφερε μετά το ματς με τον Λεβαδειακό: «Σε περιπτώσεις σαν και αυτές που κρίνεται το παιχνίδι δεν υπάρχει περίπτωση φάουλ. Δε νομίζω ότι θα δινόταν αυτό το φάουλ σε καμία άλλη μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος. Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει κανένα φάουλ, αλλά κυρίως και κατά τη γνώμη του Μπερμπάτοφ που έχει μεγάλη εμπειρία από την Αγγλία δεν υπάρχει φάουλ από την εμπειρία του στην Αγγλία. Για μένα το μήνυμα δίνεται από τα 3 λεπτά των καθυστερήσεων. Το 0-0 ήταν βολικό για κάποιους…»

Για το ματς: «Μετά από μια υπερπροσπάθεια στη Γερμανία ο ΠΑΟΚ ήρθε εδώ να κερδίσει το παιχνίδι και γιατί δεν είναι εύκολο να κερδίσεις στην έδρα του Λεβαδειακού. Πρέπει να κοιτάμε και τα θετικά. Είναι για πέμπτο παιχνίδι αήττητη η ομάδα. Είναι μέσα στους στόχους, θα ήθελα να επικεντρωθεί εκεί ο κόσμος. Να μη μείνουμε παραπάνω από όσο πρέπει στους διαιτητές. Απορροφάει ενέργεια από την ομάδα, αλλά να μη νομίζουν ότι δε μπαίνουμε σε συγκρίσεις για το πώς σφυρίζονται οι άλλες ομάδες και πως η δική μας.

Πρέπει να πω ότι καταλαβαίνεις πότε έχει πρόθεση ένας διαιτητής. Σήμερα ο Αρετόπουλος και οι βοηθοί του, έδειξαν ότι δεν ήθελε να αδικήσουν. Στο τέλος όμως, πιστεύω ότι μέτρησε η ψυχολογία για το τι είναι πιο βολικό και πιο βολικό ήταν το- 0-0. Θεωρώ ότι αν ήταν κάποια από τις δύο πρώτες στη βαθμολογία σε αυτή τη φάση, θα μετρούσε.

Προσωπικά εξοργίστηκα περισσότερο για τα τρία λεπτά γιατί του λέγαμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο να κρατήσει το χρόνο…»

Best of internet