Απολογία και πιθανότατα «λουκέτο» στο πέταλο!

Απολογία και πιθανότατα «λουκέτο» στο πέταλο!

Ο Παναθηναϊκός απολογήθηκε με υπόμνημα στον Σταύρο Κοντονή για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο και το «κλείσιμο» της 13 φαντάζει πιο πιθανό από ποτέ.  

Απολογία και πιθανότατα «λουκέτο» στο πέταλο!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εν αναμονή της εκδίκασης της έφεσης για την πρωτόδικη εξοντωτική τιμωρία από την Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, έχει κληθεί σε απολογία και από τον υφυπουργό αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, βάσει του νέου αθλητικού νόμου. Η «πράσινη» ΠΑΕ απολογήθηκε με υπόμνημα και τις επόμενες ημέρες περιμένει την απόφαση του Κοντονή για την τιμωρία  που θα επιβάλλει.

Σύμφωνα, πάντως, με τις τελευταίες πληροφορίες ο υφυπουργός αθλητισμού πέρα από το όποιο πρόστιμο, είναι έτοιμος να βάλει «λουκέτο» στο πέταλο της ''13'' για συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών και να απαγορεύσει την έκδοση εισιτήριων για τις θύρες 13-14, όταν ο Παναθηναϊκός θα ξαναέχει δικαίωμα να αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό του.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μια τέτοια απόφαση θα είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα και θα φέρει θύελλα αντιδράσεων από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι πριν από δύο εβδομάδες είχαν βρεθεί στο υφυπουργείο για να διαμαρτυρηθούν και να αναφέρουν στον Κοντονή την δυσαρέσκεια τους για τις κινήσεις που-δεν-γίνονται για την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Best of internet