Στάθης: «Κρυφός πόθος για το κάτι παραπάνω»

Gazzetta team
Στάθης: «Κρυφός πόθος για το κάτι παραπάνω»

bet365

Ο Γιάννης Στάθης τόνισε τη σημαντικότητα του ενός βαθμού και ότι στον Λεβαδειακό το κλίμα είναι καλό και υπάρχει κρυφός πόθος για το κάτι παραπάνω.

Στη σημαντικότητα του βαθμού της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Γιάννης Στάθης στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova. Ο δεξιός μπακ του Λεβαδειακού τόνισε ότι το κλίμα είναι καλό στους Βοιωτούς και πως υπάρχει κρυφός πόθος για το κάτι παραπάνω.

«Κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός για εμάς σε κάθε ματς, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και τη νίκη, αλλά ο βαθμός είναι πολύ θετικός για την ομάδα μου. Ξεκινήσαμε με πολλές δυσκολίες, δεν είχαμε πολλούς παίκτες, όμως κρατήσαμε την αισιοδοξία και την πίστη μας και το πιστεύαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε κάπου καλά και αυτό φαίνεται στο γήπεδο.

Θα το πετύχουμε γρήγορα, το δείχνει η εικόνα μας και δεν θα κινδυνέψουμε. Από εκεί κι έπειτα, να παίξουμε πιο καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κρυφός πόθος για το κάτι παραπάνω, έχουμε φιλόδοξους παίκτες και καλό κλίμα μέσα στην ομάδα, από τη διοίκηση μέχρι τους παίκτες, εάν διατηρηθεί αυτό μπορούμε να κοιτάμε λίγο πιο ψηλά», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα