Τιμητική εκδήλωση για Ολυμπιακό από τον Δήμο Πειραιά (pics & vid)

Τιμητική εκδήλωση για Ολυμπιακό από τον Δήμο Πειραιά (pics & vid)

Δημήτρης Τομαράς
Τιμητική εκδήλωση για Ολυμπιακό από τον Δήμο Πειραιά (pics & vid)

bet365

Με το moto «Μία πόλη Θρύλος» ο Δήμος Πειραιά τίμησε τον Ολυμπιακό για τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε μία μεγάλη οικογένεια και το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Δήμος Πειραιά - σε μία ειδική εκδήλωση που τίμησε σημαντικά πρόσωπα του ερυθρόλευκου παρελθόντος, ανθρώπους του σήμερα αλλά και τις ομάδες - γιόρτασε τα 90 χρόνια του συλλόγου.

Στο event έδωσαν το παρών εκτός από τιμώμενα πρόσωπα (Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης κ.ά.) και αρκετοί παίκτες της πρώτης ποδοσφαιρικής ομάδας του Ολυμπιακού (σ.σ. όπως οι Κασάμι, Ρομπέτο, Φορτούνης, Ιντέγιε, Μιλιβόγιεβιτς, Σιόβας, Μανιάτης, Τσόρι και Φουστέρ) αλλά και στελέχη της (Θεοδωρίδης, Βρέντζος, Αγραφιώτης, Δουρέκας, Γιαννίκος, Γεωργάτος, Παύλου και Βασιλειάδης).

Στην εκδήλωση ήταν παρόντα όλα τα ερυθρόλευκα τμήματα και πολύς κόσμος. Από το μπάσκετ πλην των Σφαιρόπουλου και Τόμιτς εκεί ήταν και οι Παπαπέτρου, Στρόμπερι και Αθηναίου.

Παρόντες επίσης ήταν ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων αλλά και εκπρόσωποι από το βόλεϊ ανδρών και γυναικών και το πόλο ανδρών και γυναικών. Και βέβαια υπήρξαν και πολλές ερυθρόλευκες συναντήσεις.

Ο Μάρκο Σίλβα αγκαλιάστηκε με τον τεχνικό της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Σφαιρόπουλο με τον οποίο είχαν και θερμή χειραψία αλλά και κουβέντα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε εκτός από τον Πορτογάλο τεχνικό (σ.σ. για αρκετά λεπτά) και με τον Γιάννη Βρέντζο, με τους Σφαιρόπουλο και Τόμιτς και ενώ στην εκδήλωση κάθισε δίπλα στον Σωκράτη Κόκκαλη. Στην εκδήλωση μίλησαν μεταξύ άλλων εκτός από τον Δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Σωκράτης Κόκκαλης και Πέτρος Κόκκαλης αλλά και η Λόλα Νταϊφά. Η εκδήλωση απέσπασε πολύ καλά σχόλια.

Στην εκδήλωση εκτός από ότι τιμήθηκαν οι κ.κ. Μαρινάκης, Κόκκαλης υπήρξαν τιμητικές βραβεύσεις για τους αείμνηστους, Σταύρο Νταϊφά, και Νίκο Γουλανδρή καθώς και για ερυθρόλευκες ομάδες. Επίσης έγιναν οι ακόλουθες βραβεύσεις:
- Ο Αντώνης Νικοπολίδης βράβευσε, αντί του προέδρου των βετεράνων, Γιώργου Δαρίβα, στον οποίο έτυχε κάτι απρόοπτο, τους Κώστα Πολυχρονίου, Γιάννη Γκαϊτατζή και Ηλία Υφαντή.
- Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ, Σταύρος Ελληνιάδης, βράβευσε τον Αργύρη Καμπούρη.
- Ο Δήμος Πειραιά διά του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Πέτρου Κόκκαλη, τίμησε τον Επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη.
- Ο γ.γ. του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Νίκος Αγγελόπουλος, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Μπάμπη Μουτσάτσο.
- Ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά και προπονητής, Νίκος Γέμελος, βράβευσε την Έλλη Ρουσσάκη.
- Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, Γιώργος Δαβάκης, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Τάκη Βεντίκο.
- Ο Δήμος Πειραιά τίμησε και τη γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού που κατέκτησε δύο ευρωπαϊκούς τίτλους το 2015. Το βραβείο παρέδωσε η Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά και παγκόσμια πρωταθλήτρια, Σταυρούλα Αντωνάκου, στην αρχηγό της ομάδας πόλο, Φιλιώ Μανωλιουδάκη.
Δείτε στην Gallery φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα