Κωνσταντινίδης: «Νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Νίκη για να κάνουμε καλές γιορτές»

bet365

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης βλέπει μόνο νίκη του ΠΑΟΚ στο αποψινό ματς με τον Λεβαδειακό.

Ο 22χρονος αμυντικός του «Δικεφάλου» βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με την ΟΥΕΦΑ να τον επιλέγει στην καλύτερη 11αδα της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι αναφέρθηκε στο ματς με την Ντόρτμουντ, αλλά και την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA:

Για την νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ:

«Είναι μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του Συλλόγου. Καταφέραμε να νικήσουμε μία ομάδα κατά την γνώμη επιπέδου Champions League. Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Δευτέρα και αν θέλουμε να έχει και συνέχεια η νίκη στην Γερμανία πρέπει να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Λεβαδειακό» .

Για το πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα ένα αποτέλεσμα όπως αυτό κόντρα στην Ντόρτμουντ:

«Σίγουρα μας δίνει ψυχολογία για την συνέχεια. Είδαμε ότι αν είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι, οι 11 και όσοι μπουν αλλαγή, μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το αποτέλεσμα για να πετύχουμε και στο μέλλον παρόμοια κατορθώματα» .

Για τις σκέψεις του κατά την διάρκεια του ημιχρόνου στην Γερμανία:

«Σκέφτηκα ότι είχαμε ακόμα 45 λεπτά και έπρεπε να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με την νίκη από αυτό το γήπεδο. Τα καταφέραμε και συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Αυτό πλέον ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» .

Για το ότι πέταξε την φανέλα του στον κόσμο:

«Ήταν ένα ευχαριστώ για τον κόσμο που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να έρθει να μας βοηθήσει. Πραγματικά έδωσε βροντερό παρόν και τον ευχαριστούμε πολύ γι αυτό» .

Για την αναμέτρηση της Λιβαδειάς και το πόσο διαφορετικός αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ εκεί:

«Νομίζω ότι όλοι στην ομάδα καταλαβαίνουν την σημασία αυτής της αναμέτρησης. Συζητήσαμε και μεταξύ μας ότι πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και επιδιώκουμε να συνεχίσουμε το σερί μας. Θέλουμε να κάνουμε τρεις σερί νίκες στα παιχνίδια που απομένουν και να κάνουμε καλές γιορτές» .

Για το αν αποτελεί έκπληξη η φετινή πορεία του Λεβαδειακού:

«Ο Λεβαδειακός έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ενώ έχει διατηρήσει και τον προπονητή του. Είναι μία καλά δουλεμένη ομάδα αλλά πιστεύω ότι το παιχνίδι της Δευτέρας εξαρτάται καθαρά από εμάς και το πως θα παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο» .

Για το που μπορεί να κριθεί η αναμέτρηση:

«Όλα τα παιχνίδια κρίνονται στην θέληση. Εμείς πρέπει να δείξουμε αυτό το στοιχείο από το πρώτο λεπτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να καταφέρουμε να σκοράρουμε πρώτοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα