Τρίτος πιο γρήγορος 50άρης ο Ζιρού

Τρίτος πιο γρήγορος 50άρης ο Ζιρού

Κώστας Ζάλιαρης
Τρίτος πιο γρήγορος 50άρης ο Ζιρού

bet365

Το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ στο «Βίλα Παρκ», στη νίκη (2-0) της Άρσεναλ επί της Άστον Βίλα, έκανε τον Ολιβιέ Ζιρού τον 3ο πιο γρήγορο 50άρη στην ιστορία της Άρσεναλ.

Ο Γάλλος επιθετικός κατάφερε να στείλει τη μπάλα για 50η φορά στα δίχτυα με τη φανέλα της Άρσεναλ, στο 113ο παιχνίδι του και διανύει περίοδο φόρμας.

Έχει σκοράρει στα τελευταία τρία ματς, βοηθώντας σημαντικά στη νίκη (3-1) επί της Σάντερλαντ, παίρνοντας μόνος του την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ με το χατ-τρικ επί του Ολυμπιακού και σκοράροντας ξανά στο Μπέρμιγχαμ, το μεσημέρι της Κυριακής για να αναρριχηθεί η Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας, μέχρι το παιχνίδι της Λέστερ απέναντι στην Τσέλσι...

Με το γκολ που πέτυχε ο Ζιρού, πρόλαβε τον Ντένις Μπέργκαμπ και είναι πλέον αυτός ο τρίτος πιο γρήγορος 50άρης των «κανονιέρηδων», αφού έφτασε στα 50 τέρματα έπειτα από 113 ματς.

Ο πιο γρήγορος ήταν ο Ανρί που το είχε πετύχει σε 83 ματς, αμέσως μετά ο Ίαν Ράιτ με τα 87 και μετά τον Ζιρού, ο Μπέργκαμπ στα 114, ο Ρομπέρ Πιρές στα 137, ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι στα 142 και ο Θίο Γουόλκοτ 208.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα