Ζησόπουλος: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

bet365

Ο Γιώργος Ζησόπουλος τόνισε πως η ισοπαλία θα ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Λεωφόρου και έκανε λόγο για ατυχία και λάθη που οδήγησαν στην ήττα.

«Σίγουρα είχαμε τις ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα κατάφερε να προηγηθεί με ένα πολύ ωραίο σουτ του Καρέλη. Από 'κει και πέρα εμείς προσπαθήσαμε να ανοίξουμε το παιχνίδι, είχαμε δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες. Δεν ήρθε το γκολ και ήμασταν άτυχοι σε αυτό το κομμάτι νομίζω. Ήταν ένα παιχνίδι που από την αρχή πήγαινε προς το ''x'' νομίζω και ίσως να γύριζε προς την πλευρά μας αν ο Παναθηναϊκός άνοιγε λίγο περισσότερο το παιχνίδι, αλλά σκόραρε και πήρε την νίκη» δήλωσε ο αμυντικός των Αρκάδων στην κάμερα της Nova.

Ερωτηθείς για τα λάθη που οδήγησαν στα γκολ του Παναθηναϊκού, εξήγησε: «Για να δεχθείς δύο γκολ γίνονται κάποια λάθη. Κάποιες φορές τα πληρώνεις, κάποιες άλλες όχι. Εμείς προσπαθήσαμε. Θέλαμε καλή αμυντική συνοχή και να μη δεχθούμε γκολ και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε σε μία αντεπίθεση. Αυτός ήταν ο στόχος μας και το καταφέρναμε, αλλά σε μία ανύποπτη φάση, έγινε ένα γκολ από τον Παναθηναϊκό. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν σε τεράστιο βαθμό. Δεν ήρθε το γκολ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ για τον Παναθηναϊκό μπήκε μέσα, οπότε λίγο η ατυχία ίσως κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε, συνέβαλλαν στο να χάσουμε αυτό το ματς».

Για το αν έπρεπε να ρισκάρει περισσότερο ο Αστέρας, σημείωσε: «Σίγουρα δημιουργήσαμε φάσεις. Δεν ξέρω αν έπρεπε να ρισκάρουμε παραπάνω. Είχαμε μία συγκεκριμένη τακτική, που μας βγήκε σε όλο το παιχνίδι. Δεν απειλούσε ο Παναθηναϊκός, δεν ερχόταν το γκολ και το παιχνίδι πήγαινε στο ρυθμό που θέλαμε εμείς. Όταν ήρθε το γκολ, αναγκαστήκαμε να ρισκάρουμε. Όταν ρισκάρεις θα αφήσεις κενούς χώρους πίσω. Έτσι έκανε και ένα δεύτερο γκολ και πήρε αυτό το παιχνίδι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα