Στραματσόνι: «Πρέπει να ... σκοτώνουμε τα ματς»

Στραματσόνι: «Πρέπει να ... σκοτώνουμε τα ματς»

Κώστας Ζάλιαρης
Στραματσόνι: «Πρέπει να ... σκοτώνουμε τα ματς»

bet365

Την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να φροντίζει σαν μεγάλη ομάδα να τελειώνει τα ματς όταν του δίνεται η ευκαιρία και όχι να δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο, τόνισε ο Αντρέα Στραματσόνι μετά το 2-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ιταλός κόουτς των «πράσινων», δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που αντέδρασε η ομάδα του στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου μετά το κακό πρόσωπο που παρουσίασε στο τελείωμα του πρώτου και τόνισε χαρακτηριστικά πως ο τρόπος που ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς με τους Αρκάδες στην επανάληψη, ήταν το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχει παίξει το «τριφύλλι» από την ημέρα που ανέλαβε ο ίδιος.

«Ήμουν εκνευρισμένος στο ημίχρονο, γιατί στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν καλοί αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας... Η ομάδα είχε καλή αντίδραση στην επανάληψη και ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε στο δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε...» είπε αρχικά ο Στραματσόνι και κλήθηκε να σχολιάσει τους σχηματισμούς που δουλεύει και το 4-3-3 που έγινε αντιληπτό στο δεύτερο μέρος:

«Είναι φυσιολογικό ότι ακόμα είμαι καινούριος και προσπαθώ να περάσω τις ιδέες μου, αλλά είναι θετικό ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται. Είναι θετικό που οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς και που βγαίνει η δουλειά που κάνουμε με τους σχηματισμούς».

Για τη βελτίωση του Εσιέν αρκέστηκε να πει: «Προτιμώ να μιλήσω για την ομάδα και όχι για τον Εσιέν. Η νίκη είναι όλης της ομάδας και όχι ενός παίκτη... Ξέρω ότι έχω καλούς παίκτες και ο Εσιέν είναι καλός, αλλά είναι μια πραγματική ομάδα και μιλάω για το σύνολο», ενώ, για το άγχος της ομάδας στο φινάλε και τους κινδύνους που διέτρεξε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί το προβάδισμα, ο Στραματσόνι ξεκαθάρισε:

«Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα γιατί πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να καθαρίζουμε. Δώσαμε δικαιώματα στον Αστέρα και είχε και το δοκάρι και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Μια μεγάλη ομάδα τελειώνει το ματς και δεν περνάει στιγμές άγχους στο τέλος...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα