Δέλλας: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»

Δέλλας: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»

Δέλλας: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, μετά τη νίκη του Ατρομήτου επί της Καλλονής, τονίζοντας ότι οι Περιστεριώτες ακόμα δεν έχουν καταφέρει τίποτα.

Μπορεί αυτή να ήταν η πρώτη νίκη, μετά από έξι ματς χωρίς «τρίποντο», για τον Ατρόμητο, όμως ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός των Περιστεριωτών τόνισε το πόσο σημαντικοί είναι οι τρεις βαθμοί, αλλά και ότι η ομάδα του ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα.

«Κατ' αρχήν να ευχηθώ περαστικά στον Γιορέντε για τον τραυματισμό που είχε. Δυστυχώς υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Δεν έγινε καλό παιχνίδι, παίχθηκε πολύ λίγος καθαρός χρόνος ποδοσφαίρου. Το πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε η νευρικότητα και ο φόβος. Είναι κάτι λογικό όταν χρειάζεσαι τη νίκη και βρίσκεσαι τόσο χαμηλά.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτερα, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις φάσεις. Όπως είπα και στους παίκτες, αυτό που με ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Έχουμε δεχθεί και έχουμε χάσει βαθμούς, έτσι και σήμερα έτσι το πήραμε.

Μας βοήθησε και η αποβολή, αλλά θα κρατήσουμε την προσπάθεια. Έχουμε δουλειά μπροστά και στο αγωνιστικό και στο ψυχολογικό κομμάτι και μέσω αυτής θα δικαιωθούμε. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί, ωστόσο δεν έχουμε καταφέρει ακόμα τίποτα», είπε, αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για τη χρησιμοποίηση των Μπαστακού και Λημνιού για δεύτερο συνεχόμενο ματς στη βασική ενδεκάδα: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι διαθέσιμοι. Αυτό που μετράει είναι η εικόνα που θέλουμε να έχουμε μέσα στο γήπεδο.

Δεν περιμένω να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους, αλλά θέλουμε το πάθος τους και το κίνητρό τους για διάκριση. Δεν φοβάμαι να βάζω νέα παιδιά και οι συγκεκριμένοι έχουν να δώσουν πολλά στο μέλλον και στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στον Ατρόμητο».

Για τον αποκλεισμό του Μίλος Στόιτσεφ από την αποστολή: «Καθαρά για λόγους τακτικής».

Best of internet