Αισιόδοξοι Μακ και Πράνιτς για το Euro (pic)

Gazzetta team
Αισιόδοξοι Μακ και Πράνιτς για το Euro (pic)

bet365

Κροατία και Σλοβακία έμαθαν τους αντιπάλους τους στο Euro 2016 και οι Ντάνιελ Πράνιτς και Ρόμπερτ Μακ έσπευσαν στα social media για να σχολιάσουν την κλήρωση.

«Είναι δύσκολα, ίσως ο πιο δυνατός όμιλος. Θα είναι τρία κορυφαία παιχνίδια και πιστεύω στην πρόκριση» έγραψε ο μέσος του Παναθηναϊκού στη σελίδα του στο Facebook, για την κλήρωση που φέρνει τους Κροάτες απέναντι σε Ισπανία, Τσεχία και Τουρκία.

UEFA EURO / UEFA Euro 2016 in France!Dobili smo tešku, možda i najkvalitetniju grupu! Bit će to tri vrhunske utakmice...

Posted by Danijel Pranjić on Saturday, December 12, 2015

Από την πλευρά του, ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Είναι σαφές ότι όλοι οι αντίπαλοί μας είναι πολύ καλές ομάδες. Θα το πάμε αγώνα με αγώνα και ανυπομονούμε πολύ για τα ματς. Αν παίξουμε όπως στα προκριματικά, όλα μπορούν να γίνουν. Χαίρουμε που παίζουμε τελευταία αγωνιστική με την Αγγλία. Έχουμε δυνατή ομάδα και δεν πρέπει να φοβόμαστε κανέναν».

Σε απόδοση 1.45 προσφέρει η Novibet το ενδεχόμενο να προκριθεί η Κροατία του Ντάνιελ Πράνιτς στη δεύτερη φάση του EURO 2016 από τον όμιλο με Ισπανία, Τσεχία και Τουρκία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα