Εξαλλος με Στυλιάρα ο Τζιμπούρ! (vid)

Gazzetta team
Εξαλλος με Στυλιάρα ο Τζιμπούρ! (vid)

bet365

Οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν ο λόγος για τον οποίο κλωτσούσε τα μπουκάλια στον πάγκο της ΑΕΚ ο Ράφικ Τζιμπούρ. Διαβάστε τις δηλώσεις του!

Ο Αλγερινός έγινε αλλαγή στο 85' και αφού ανταπέδωσε το χειροκρότημα στους οπαδούς του Πανιωνίου, ξέσπασε στον πάγκο.

Ο «τρομοκράτης» κλώτσησε κάτι μπουκάλια και φώναζε διάφορα αφού ο διαιτητής είχε καταφέρει να τους εκνευρίσει με τις αποφάσεις του από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και συγκεκριμένη από το μη καταλογισμό του πέναλτι στον Γιόχανσον.

Στις δηλώσεις του, στη συνέχεια, είπε όσα ήθελε να πει για τον Στυλιάρα...

«Όταν έγινα αλλαγή εκνευρίστηκα επειδή πάντα θέλω να νικάω. Δεν είμαι εδώ απλώς για να παίζω. Δέχθηκα πολύ νωρίς μια κίτρινη κάρτα για ένα απλό φάουλ. Δεν μου αρέσει να βρίσκω δικαιολογίες στις διαιτητικές αποφάσεις, αλλά είμαι στεναχωρημένος που ένας διαιτητής άλλαξε τις ισορροπίες σ' αυτό το ματς. Πιστεύω ότι σε τέτοια παιχνίδια ένας διαιτητής πρέπει να είναι πιο έξυπνος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου αγώνα. Όταν όμως αφήνεις μια ομάδα με δέκα παίκτες, η κατάσταση αλλάζει. Όταν παίζεις δέκα εναντίον έντεκα παικτών γίνεται πάντα πιο περίπλοκη η κατάσταση. Γι” αυτό θέλαμε να παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Πιστεύω ότι ο διαιτητής έπρεπε να έχει μια πιο έξυπνη αντίδραση στη συγκεκριμένη φάση».

Ακολούθως, μίλησε και για το αγωνιστικό κομμάτι, αναφέροντας τα εξής.

«Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ήρθαμε αποφασισμένοι να βάλουμε πάθος στο παιχνίδι μας, αλλά κατανοώ ότι και η αντίπαλη ομάδα ήθελε τη νίκη κι έγινε μια πραγματική μάχη. Πριν το πρώτο γκολ, το οποίο ήταν πραγματικά υπέροχο, ελέγχαμε το ματς, αλλά σκόραρε ο αντίπαλος εκεί που δεν το περιμέναμε. Θέλαμε να επιστρέψουμε στη διεκδίκηση της νίκης. Το κάναμε αλλά το πρόβλημα ήταν η αποβολή του συμπαίκτη μου, η οποία άλλαξε τις ισορροπίες. Θέλαμε έστω να διατηρήσουμε το ισόπαλο αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και το καταφέραμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ 3.30 ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα