Ελευθερόπουλος: «Σημαντικός ο κάθε βαθμός»

Gazzetta team
Ελευθερόπουλος: «Σημαντικός ο κάθε βαθμός»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στάθηκε στη διαφορετική προσέγγιση του Ηρακλή στον αγώνα και τόνισε ότι κάθε βαθμός είναι σημαντικός για τον Πανθρακικό.

Στη διαφορετική προσέγγιση του ματς από τον Νίκο Παπαδόπουλο στάθηκε στις δηλώσεις του στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Ο τεχνικός του Πανθρακικού τόνισε ότι είναι σημαντικός ο κάθε βαθμός για την ομάδα του, αφού έφυγε με έναν από τη Θεσσαλονίκη.

«Η προσέγγιση που είχε ο Ηρακλής στο παιχνίδι ήταν κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Έπαιξε με τον Χαντί στα πλάγια να πηγαίνει προς τον άξονα και τον Περόνε να πλαισιώνει τον Βέλλιο. Ουσιαστικά ήταν ένα 4-4-2, ενώ έχει συνηθίσει να παίζει με εξτρέ τους Πασά και Τσιλιανίδη.

Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά, δεν κινδυνέψαμε στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός και τα πήγαμε αρκετά καλά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα